سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



راه و رسم مادرشوهرداری


 بیایید با خودمان روراست باشیم. تعداد کمی از خانم‌ها به خوبی با مادرشوهرشان کنار می‌آیند! گاهی اوقات جر و بحث‌های بین عروس و مادرشوهر به‌قدری جدی می‌شود که زندگی زوج‌ها را با مشکلات جدی روبه‌رو می‌کند؛ البته بعضی‌وقت‌ها این شرایط بد به این دلیل پیش می‌آید که تازه‌عروس‌ها از همان ابتدا نمی‌دانند چطور باید با مادرشوهرشان رفتار کنند یا چه واکنشی باید نشان دهند. این احتمال وجود دارد که بدرفتاری مادرشوهر بازتابی از رفتار نامناسب خودشان باشد.

پس اگر تصمیم به ازدواج دارید یا به‌تازگی وارد زندگی مشترک شده‌اید، بهتر است نکات کلیدی درباره ادبیات رفتار با مادرشوهر را بدانید. اگر هم سال‌ها از ازدواج شما گذشته باز هم بدانید که برای شروع یک رابطه دوستانه با مادرشوهر هیچ‌وقت دیر نیست و استفاده از این توصیه‌ها می‌تواند به تقویت روابط بین شما و مادرشوهرتان کمک کند. وقتی با مادر همسرتان رابطه خوبی داشته باشید، این موضوع در خوشحالی همسرتان و بهبود روابط شما تاثیر دارد و از بحث و جدل‌های بیهوده می‌کاهد. 

اجازه دهید در کنارتان باشد

وقتی مادرشوهر به خانه شما می‌آید با او همان‌طور رفتار کنید که با سایر مهمانان برخورد می‌کنید. کنارش بنشینید، با او حرف بزنید و اگر می‌خواهد هنگام تهیه غذا به شما کمک کند، جلوی او را نگیرید. بدین ترتیب می‌توانید همدیگر را بهتر بشناسید و روابط صمیمانه‌تری داشته باشید. اگر هم دیدید که قصد هیچ کمکی ندارد، دلخور نشوید. از همسرتان بخواهید در تهیه مقدمات میز غذا و جمع‌آوری آن به شما کمک کند. همان‌طور که در مورد سایر مهمان‌ها هم ممکن است تمام مراحل پذیرایی را خودتان انجام دهید.

در تلگرام با او در ارتباط باشید

این روزها که ابزارهای ارتباط جمعی گسترده‌تر شده با مادرشوهرتان بیشتر در تماس باشید و او را از وقایع زندگی‌تان باخبر کنید. هر چند روز یک‌بار به او تلفن بزنید و اتفاقات تازه‌ای که در خانواده‌تان افتاده را برایش تعریف کنید. اگر فرصت تماس ندارید از طریق تلگرام سلام و احوالپرسی کنید. می‌توانید عکس‌های خانوادگی‌تان را هم برایش بفرستید یا اگر فرزند دارید، عکس فرزندان‌تان را به او نشان بدهید. مادر‌بزرگ‌ها عاشق این هستند که عکس نوه‌های‌شان را داشته باشند.

از مادرشوهر غول نسازید!

پیش‌زمینه‌های ذهنی در مورد مادرشوهرهای دیگران را از ذهن‌تان دور کنید و درباره مادرشوهرخودتان از همان ابتدا مثبت بیندیشید. این طرز تفکر مثبت را به او هم منتقل کنید. تمام زمینه‌های ذهنی بد را دور بریزید و از او غول نسازید. ممکن است او واقعا بخواهد با شما رفتار خوبی داشته باشد. شاید هم به‌تازگی با این واقعیت روبه‌رو شده و هنوز نمی‌داند چطور باید مادرشوهر خوبی باشد. به او فرصت دهید تا شما را بهتر بشناسد.

 اصل احترام را از یاد نبرید

همیشه و در هر شرایطی به مادرشوهرتان احترام بگذارید. به یاد داشته باشید که او از لحاظ سنی  بزرگ‌تر و پخته‌تر از شماست و شاید در زندگی گذشته روزهای سختی را پشت سر گذاشته باشد؛ بنابراین می‌توانید از او بخواهید درباره دوران کودکی، نوجوانی، زمانی که ازدواج کرده و همین‌طور چگونگی بزرگ کردن فرزندانش با شما حرف بزند. اگر اتفاقات بدی برایش افتاده با او همدردی و از تجربیاتش استفاده کنید.

او را در نوه‌داری مشارکت دهید

وقتی بچه‌دار شدید به مادرشوهرتان فرصت دهید تا در نگهداری از فرزندتان به شما کمک کند. شاید بخواهد نوه‌اش را کمی لوس کند و اجازه دهد که شکلات و شیرینی بخورد یا بعد از وقت خوابش همچنان بیدار بماند. با اینکه این کارها کمی از دایره سلامت و ایمنی کودکان خارج است اما اگر به محکم شدن پیوند شما و مادرشوهرتان کمک می‌کند، اشکالی ندارد که گاه و بیگاه اتفاق بیفتد. پس در این شرایط آنها را همراهی کنید.

دلخوری‌ها را به‌موقع برطرف کنید

اگر از موضوعی ناراحت هستید، دلخوری‌های به ظاهر کوچک را با همسرتان در میان بگذارید. این درددل‌ها باید با جرو بحث‌های بیهوده تفاوت داشته باشد؛ البته این به همسر شما بستگی دارد که چطور از شما حمایت و اوضاع را آرام کند. در مجموع توصیه می‌شود اجازه ندهید احساسات بد در وجود شما انباشته شود. 

با مادرشوهرتان به گردش بروید

هر چند وقت یک‌بار مادرشوهرتان را در تعطیلات آخر هفته  به پیک‌نیک ببرید یا او را به مهمانی‌ها، جشن‌های تولد و ... دعوت کنید؛ حتی می‌توانید با او به خرید بروید. اگر می‌خواهید جشن تولد فرزندتان را با دوستان جشن بگیرید، سعی کنید مهمانی بعدی‌تان را خانوادگی برگزار کنید و از مادرشوهرتان بخواهید که در این  مراسم حتما شما را همراهی کند. خودتان با او تماس بگیرید و نشان دهید که از حضور او در جمع خانواده خوشحال می‌شوید.

درکش کنید

خودتان را جای مادرشوهرتان بگذارید و به این فکر کنید که مادرشوهر شما سال‌ها برای پرورش و بزرگ کردن پسرش وقت گذاشته  و ممکن است نسبت به آدم‌های دیگری که وارد زندگی فرزندش می‌شوند، حساسیت داشته باشد؛ بنابراین شما هم این شرایط را قبول کنید و به دنبال تغییر روابط  مادر و پسری نباشید.  به‌طور مثال اگر مادرشوهر شما عادت دارد که در روز چند بار به پسرش زنگ بزند، این موضوع را بپذیرید و این روابط را آزاردهنده نپندارید. از سوی دیگر رقابت با مادرشوهر را کنار بگذارید و اگر از زبان او شنیدید که می‌گوید پسرم دستپخت مرا خیلی دوست دارد، حسادت‌تان گل نکند.

عشق و محبت‌تان را نشان دهید

برای مادرشوهرتان جملات محبت‌آمیز بنویسید یا در مناسبت‌های مختلف به او کارت تبریک بدهید. واژه‌های‌تان را خشک و رسمی انتخاب نکنید و کلمات صمیمانه‌تری به‌کار ببرید تا نوشته‌های شما بتواند احساس خوبی را به مادرشوهرتان منتقل کند و پیمان دوستی‌تان روز به روز محکم‌تر شود. 

موهایش را در آسیاب سفید نکرده

خوب گوش دادن را یاد بگیرید و به پند و اندرزهای مادرشوهرتان توجه کنید. به یاد داشته باشید تجربیات او خیلی بیشتر از شماست. ممکن است با بعضی از نظرات او مخالف باشید و از اظهارنظرهایش خوش‌تان نیاید اما در این شرایط هم سعی کنید که حداقل به حرف‌هایش گوش بدهید و در ظاهر نشان دهید به ایده‌های او احترام می‌گذارید. هر توصیه‌ای را به عنوان یک حمله شخصی نپندارید و در مقابل نصیحت‌هایش گارد نگیرید. او فقط می‌خواهد برای شما مفید باشد.

دلسرد نشوید

حتی در بدترین شرایط و وقتی که با یک مادرشوهر بدقلق روبه‌رو هستید، باز هم  به خودتان بگویید: «مشکلات با مادرشوهر بالاخره یک روز حل می‌شود.» با این طرز فکر با تمام وجود تلاش کنید و هیچ‌وقت دلسرد نشوید.

مثل مادرخودتان دوستش داشته باشید

اگر برای روز تولد مادرتان هدیه می‌خرید، روز تولد مادرشوهرتان را هم فراموش نکنید. اگر هفته‌ای یک‌بار به خانه مادرتان می‌روید، یک‌بار در هفته هم برای دیدن مادرشوهرتان وقت بگذارید. در مجموع مادرشوهر را مادر خودتان بدانید و با او همان رفتاری را داشته باشید که نسبت به مادرتان دارید.

تشکر کنید و قدردان باشید

وقتی مادرشوهرتان کاری برای‌تان انجام می‌دهد، تشکر کنید و همواره سپاسگزار رفتارهای خوب او باشید. فکر نکنید که به خاطر پسرش این کار را انجام داده و وظیفه اوست. استفاده از چند جمله تشکرآمیز کار سختی نیست و او را خوشحال می‌کند. این‌طوری شما هم از خودتان راضی‌تر می‌شوید.

صبر و تحمل‌تان را بالا ببرید

انتظار نداشته باشید که همه به طور خودکار ورود شما را به خانواده جدید خوشامد بگویند. ممکن است به گروه افراد خوش‌شانسی تعلق داشته باشید که با آغوش باز مادرشوهر پذیرفته می‌شوند یا شاید از بدو ورود مشکلاتی برای‌تان پیش بیاید. به هر حال باید بدانید برای شناخت خانواده جدیدتان به زمان بیشتری نیاز دارید و باید صبر و تحمل‌تان را بالا ببرید.

زندگی ایده آل

مطالب مرتبط :

چگونه در دل مادرشوهر خودمان را جا کنیم؟

روش های مقابله با دخالت‌ مادرشوهر

مادر شوهر بدقلق را قلق یابی کنید!!


ویدیو مرتبط :
‫"آموزش رسم نمودار در سی شارپ درس 2: رسم نمودار - کدنویسی فرم تنظیمات"‬‎