سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



سه تا چهار سالگی،سن الگوبرداری فرزندان از والدین


طنین یاس/ یک روانشناس عمومی با بیان اینکه حرکات و رفتار والدین می‌تواند در ایجاد انگیزه و علاقه کودکان برای مطالعه کتاب مؤثر باشد، گفت: اگر والدین می‌خواهند فرزندانشان عادت‌های خوب را بیاموزند، باید الگوی کتابخوانی را با حرکات رفتاری از سنین 3 تا 4 سال به طور مستمر در خانواده اجرا کنند.
دکتر محمود رجبی روانشناس و عضو شورای جامعه پزشکی استان مرکزی، نقش والدین را در رابطه با عادت دادن کودکان به مطالعه مؤثر دانست و گفت: کودکان در سنین پایین می‌توانند از طریق نگاه کردن، حرکات و رفتار پدر و مادر خود را تقلید کنند، از این رو والدین باید بهترین الگوی رفتاری را در این نقش‌بازی کنند.

وی ادامه با بیان اینکه نقش والدین در هدایت کودکان به کتاب خواندن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: والدین با اختصاص دادن نیم ساعت از اوقات خود در طول روز به کتاب خواندن و سرگرم کردن خود با این امر مهم زمینه‌ساز علاقه‌مندی کودک به کتاب و کتابخوانی شوند.

دکتر رجبی 3 تا 4 سالگی را بهترین زمان برای الگوبرداری کودک از والدین دانست و افزود: این سنین را در روانشناسی "همانند سازی" می‌نامند که فرزند پسر تقلید از حرکات رفتاری پدر خود و فرزند دختر، تقلید از حرکات رفتاری مادرش را شروع می‌کند.

عضو شورای جامعه پزشکی استان مرکزی، ادامه داد: همچنین در بحث الگوبرداری در زمینه کتاب خوانی نیز به همین صورت، حرکات رفتاری مفید، واقع می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه الگوهای تربیتی رفتاری مانند کتابخوانی نباید برای بچه ها مختص به روزهای خاص یا به صورت موقتی باشد، اظهارداشت: این کار باید به صورت مستمر در جریان باشد تا کودک نیز به عنوان یک سرگرمی بتواند از کتاب خواندن در رفتار پرورشی اخلاقی خود بهره ببرد.

این روانشناس در ادامه افزود: والدین نباید برای کتاب خواندن کودکان را تحت فشار و جبر، قرار دهند بلکه با ایجاد خلاقیت و بازی داستان‌های کتاب را برای کودکان بخوانند که این امر به مرور زمان در مدت طولانی، موجب تثبیت و ایجاد علاقه بیشتر کودک به فراگیری مطلب از کتاب می‌شود.

وی تصریح کرد: بهتر است والدین پس از کتاب خواندن از کودکان خود در مورد مطلب یا داستانی که خوانده‌اند سوال و جواب کنند تا ببیند که کودکشان چه چیزی را یاد گرفته و چقدر به مطالب کتاب گوش داده است؛ حتی می‌توانند برای پاسخ مثبت کودکان به سؤالات او را مورد تشویق قرار دهند.

رجبی با بیان اینکه والدین با اجرای حرکات رفتاری در خانواده می توانند کودکان را بیشتر علاقمند به کتاب خوانی کنند، گفت: باید پدر و مادرها بخش قابل توجهی از اوقات فراغت خود را با خواندن کتاب و روزنامه پُر کنند تا اشتیاق کودکشان به کتاب خواندن یا گوش کردن مطالب کتاب بیشتر شود.

وی با بیان اینکه درس خواندن، بخشی از عمر انسان را تشکیل می دهد اما کتاب خواندن در تمام طول عمر انسان می‌تواند مفید واقع شود، گفت: علاقمندی و آشنایی کودک با کتاب و کتابخوانی قبل از سنین مدرسه باعث می‌شود با ورود به مدرسه با پذیرش این مرحله جدید دیگر پدر و مادر برای نوشتن و خواندن تکالیف به آنها امر و نهی نکنند چرا که مواجه با کتاب و درس خواندن برای او امر عادی تلقی می‌شود و می‌تواند دوره‌ تحصیلی خود را راحت‌تر سپری کند.

این روانشناس عمومی با بیان اینکه آمار سرانه زمان مطالعه در پایتخت نشینان بسیار پایین و کمتر از 30 دقیقه بیان شده است، گفت: اگر فرهنگسازی مطالعه در کشورمان با عمل تثبت از همان دوران کودکی به وجود آید دیگر تأسف بیگانه شدن از کتاب را نمی‌خوریم بلکه کتاب را به عنوان یک دوست استفاده می‌کنیم و همچنین موجب بالا رفتن آمار مطالعه نیز، می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه کتاب مفید می‌تواند به عنوان یک جرقه در تصمیم‌گیری آینده کودکان تأثیر گذار باشد، گفت: همچنین مطالب کتاب مفید می‌تواند آنها را در مسیرهای درست سوق دهد و تا عاقلانه‌تر و با ریسک کمتر با خطرات زندگی روبه رو شوند.


ویدیو مرتبط :
تاثیر فرزندان بر والدین