گردشگری
2 دقیقه پیش | بازگشایی اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ نیاورانبه مناسبت روز جهانی موزه اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ اختصاصی نیاوران بازگشایی می شود.به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران این اتاق پس از یک دوره تعمیرات ... |
2 دقیقه پیش | سه اثر جهانی در خوزستان بدون زیرساخت گردشگریخوزستان سه اثر ثبت جهانی دارد. چغازنبیل؛ شهر تاریخی شوش و سازه های آبی شوشتر اما برای هیچ کدام از این میراث جهانی زیرساخت های گردشگری مناسبی تدارک دیده نشده است.استان ... |
لزوم توجه به ایجاد مدیریت واحد در حوادث جاده ای
کارشناس حوزه حوادث جاده ای از لزوم مدیریت واحد جهت کاهش تصادف های جاده ای خبر داد.
منصور آذریان با اشاره به این که، تعداد حدود 20 هزار مرگ و میر 200 هزار نفر زخمی در جاده های کشور، حاصل نبود مدیریت واحد در حوادث جاده ای است، اظهار داشت: تصادف های جاده ای سالیانه 80 تا 100 هزار میلیارد ریال هزینه مادی به کشور تحمیل می کند.
وی با بیان این که «با صرف 10 هزار میلیارد ریال هزینه می توان از طریق تجمیع نهادها برای کاهش و کنترل تصادفات جاده ای گام های اساسی برداشت»، افزود: تصادفات فقط منجر به حذف فیزیکی افراد نمی شود، بلکه خسارات روحی بسیاری را برای خانواده های جان باختگان و یا مجروحان به دنبال دارد.
آذریان رتبه ایران را در تصادف های جاده ای جهان دوم دانست و گفت: سالیانه حدود 20 هزار نفر بر اثر تصادفات رانندگی فوت می کنند و حدود 200 هزار نفر مجروح می شوند و در بین آنها ضایعات مغزی-نخاعی و صدمات شدید دیگر که منجر به از کار افتادگی و یا فوت می شود، زیاد است زیرا آمار دقیقی از افرادی که چند سال پس از جراحت فوت می کنند، موجود نیست و برآورد دقیقی از نظر خسارات مادی و معنوی در این مورد نیز در دسترس نیست و این خود هزینه های زیادی به دنبال دارد.
این کارشناس حوزه حوادث جاده ای، ایجاد مراکز بین راهی برای امدادرسانی به مجروحان سوانح را راهکاری موثر برای جلوگیری از فوت مصدومان عنوان کرد و گفت: با تنظیم لایحه مدیریت یک پارچه، نهادهای مرتبط نظیر اورژانس بین جاده ای، هلال احمر و مدیریت ایمنی راه ها، مدیریت بحران کشور زیر نظر وزارت کشور و مدیریت های بحران شهرداری ها می توانند زیر نظر سازمانی به نام سازمان امداد و نجات به عنوان یک معاونت زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوری، تجمیع شوند.
به گفته آذریان، اولین کاری که می توان پس از تجمیع نهادها برای مدیریت واحد بحران در کشور انجام داد، بحث طرح مطالعاتی است که پس از این کار باید آموزش و اقدام های لازم را جهت پیشگیری و کنترل انجام شود، افزود: این نهاد در صورت تشکیل می تواند در زمان وقوع بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله امدادرسان مردم باشد.
این کارشناس حوادث جاده ای در ادامه با اشاره به این که باید نقاط حادثه خیز در جاده ها مشخص شود، ابراز داشت: به طور قطع باید نسبت به از بین بردن موانع موجود در این بخش باید اقدام لازم صورت گیرد و بر همین اساس، وزارت راه نقاط حادثه خیز را حدود 3 تا 5 هزار نقطه در کشور اعلام کرده است که باید ایمن سازی شود.
وی همچنین معتقد است، نوع برخورد در تخلفات رانندگی در شهرها و جاده ها باید متفاوت باشد و به طور مثال در برخورد با متخلف جاده ای باید خودروی عامل حادثه را برای مدت طولانی متوقف کرد و در صورت تکرار، گواهینامه راننده نیز باطل شود و مسلم است با تشکیل سازمان امداد و نجات و پرهیز از جزیره ای عمل کردن می توان موضوع آموزش رانندگان را برای جلوگیری از تصادفات پیگیری و مشکلات خودروها را به خودروسازان اعلام کرد تا آنها به رفع مشکلات اقدام کنند.
دنیای سفر این نوشته را از « تین نیوز » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.ویدیو مرتبط :
مبانی مدیریت قرص مدیریت مدیریت واحد کشاورزی مدیریت سوانح قرن مدیریت مدیریت استرا