سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ترانه‌ای که بار دیگر اختلافات آمریکا و انگلیس در افغانستان را تشدید کرد


ترانه‌ای که بار دیگر اختلافات آمریکا و انگلیس در افغانستان را تشدید کردتسنیم/ ویدئویی از یک نظامی آمریکایی در افغانستان در حال خواندن ترانه‌ای با عنوان «به خانه برو سرباز انگلیسی» منتشر شده است که بار دیگر موجب روشن شدن آتش اختلاف دیرینه انگلیس و آمریکا شد.

ویدئویی از آواز خواندن یک سرباز آمریکایی در مقابل هم‌قطاران خود بار دیگر اختلاف نیروهای آمریکایی و انگلیسی در افغانستان را تازه کرد.

این سرباز آمریکایی با خواندن آهنگ « برو به خانه، سرباز انگلیسی» و انتشار فیلم آن در صفحه فیسبوک ارتش آمریکا موجب تشدید اختلافات دو کشور شده است.

پس از خواندن آواز توسط این نظامی آمریکایی، سربازان دیگر او را مورد تشویق قرار دادند.

این ویدئو موجب تحریک طرفداران نیروهای انگلیسی شده است و حتی یک شبکه خبری را وادار کرده تا نیروهای انگلیسی را نشان دهد تا مقامات پنتاگون را وادار به اظهار نظر کنند.

بر اساس گزارش این شبکه خبری، یک سخنگوی پنتاگون گفته که از این موضوع بی‌اطلاع است و از اظهار نظر کردن امتناع کرده است.

همچنین بر اساس این گزارش، این ویدئوی جنجالی از صفحه فیسبوک ارتش آمریکا زمانی پاک شد که متوجه شدند این آهنگ در حمایت «نیروهای شورشی ایرلندی» نوشته شده است.

بر اساس این گزارش، مقامات پنتاگون هنوز در این خصوص هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.

قبلا نیز اختلافات میان مقامات دولتی و ارتش آمریکا و انگلیس در افغانستان وجود داشته است.

اختلاف آمریکا و انگلیس در افغانستان

«مارک چارلتون اسمیت» فرمانده ارشد نیروهای انگلیسی در افغانستان اعلام کرده بود که این جنگ نمی‌تواند به پیروزی منجر شود اما «رابرت گیتس» وزیر دفاع وقت آمریکا در برابر این اظهارات طرف انگلیسی واکنش نشان داد.

گیتس گفته بود: هیچ دلیلی ندارد که خود را شکست خورده بدانیم یا فرصت دستیابی به موفقیتی طولانی مدت را دستکم بگیریم.

همچنین در سال 2010 میلادی، انگلیس در حالی در کنفرانس «لیسبون» بر پایان ماموریت نظامیان انگلیسی در افغانستان تا سال 2015 میلادی تاکید کرد که مقامات آمریکایی در مقابل اصرار داشتند که پس از این تاریخ نیز عملیات نظامی در این کشور نباید پایان یابد.

اما در روزهای اخیر نیز اوباما که آخرین سال ریاست جمهوری خود را سپری می‌کند، بر سر دوراهی ماندن یا خروج از افغانستان قرار دارد.

اوباما در مصاحبه اخیر خود با مجله «آتلانتیک» کشورهایی مانند انگلیس، فرانسه و کشورهای دیگر را متهم به دخالت در سیاست خارجی کشورش کرده است.

اوباما فرانسه و انگلیس را مانند «سوارکاران آزاد» و کشورهایی که تمایلی برای به سرانجام رساندن «بازی» ندارند، توصیف کرد.

رئیس جمهور آمریکا به طور ضمنی گفته است که این دو کشور تلاش می‌کردند تا آمریکا را در جنگ‌هایی درگیر کنند که منافعی برای واشنگتن ندارد.

با گذشت 15 سال از تجاوز نیروهای غربی به رهبری آمریکا به افغانستان و شکست در این جنگ در حال حاضر مقامات غربی یکدیگر را متهم به وجود آوردن این وضعیت آشفته می‌کنند.

در حال حاضر حدود 13 هزار نیروی خارجی که بیشتر آن را نظامیان آمریکایی تشکیل می‌دهند در افغانستان مستقر هستند.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: تسنیم


ویدیو مرتبط :
داغ کردن سفیر آمریکا و انگلیس در افغانستان