محبوب
2 دقیقه پیش | امیت سرکیسیان، اولین شهید مدافع حرم ارامنه! / شایعه 0506این تصویر جعلی است و عکس اصلی مربوط به شهید مدافع حرم هادی شجاع در مشهد می باشدمتن و پاسخ شایعه |
2 دقیقه پیش | وقتی موبایل برای سلامت شما مفید می شود!!جریان سریع امور در دنیای امروز به حواسپرتی بیشتر و نداشتن وقتی برای آسودگی انجامیده است. در چنین شرایطی نیازهای بدن به آسانی فراموش میشود. خوشبختانه همان وسایلی که ... |
تلویزیون در رقابت با تلگرام موفق شد
فارس/ یکی از حاضران در این جلسه اظهار داشت: در نوروز ۹۵ با وجود حضور تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای مجازی، تلویزیون به طور متوسط مخاطبان بالایی داشت و توانست در رقابت با این شبکهها موفق عمل کند.
نشست نقد و بررسی برنامههای نوروزی تلویزیون عصر امروز در حالی در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر برگزار شد که علیرغم وعدههای مسئولین برگزاری هیچ نماینده و مسئولی از رسانه ملی در این مراسم حاضر نشد و مردم عادی و مخاطبین رسانه ملی در این مراسم به نقد و بررسی برنامههای تلویزیون در نوروز 95پرداختند.
این برنامه با عنوان «تلویزیون خیلی نقش دارد» برگزار شده بود که در آن هر مخاطب حدود 4 دقیقه فرصت اظهارنظر و بررسی در این باره داشت.
یکی از مخاطبین حاضر در این مراسم با اشاره به تب واگیرداری که چندی است در میان مردم باب شده است، گفت: از سال 88 به بعد در میان افراد تحصیلکرده مدی راه افتاده با این عنوان که میگویند ما تلویزیون نمیبینیم! من در خطاب به آنها میخواهم بگویم که به شدت تلویزیون میبینم و معتقدم در جمهوری اسلامی ایران هنوز هم اثرگذارترین رسانه تلویزیون است. در ادامه همین ماجرا رسانه ملی احتیاج به برنامههایی در باکسهای ویژه مناسبتی خود دارد. برای مثال در نوروز 95 با حضور تلگرام، اینستاگرام و سایر شبکههای مجازی، تلویزیون به طور متوسط مخاطبان بالایی داشت و توانست در رقابت با این شبکهها موفق عمل کند. اما مشکلی که در این بین وجود دارد این است که بعد از 37 سال که از انقلاب اسلامی ایران میگذرد متأسفانه هنوز برنامهسازان تلویزیون همانهایی هستند که از دورههای قبل آموزشهای لازم برای ساخت برنامه را فرا گرفته بودند. بر این باورم برنامههای مناسبتی در شرایطی باید برای نوروز تولید شود که به شدت به آنها فکر شده باشد و این موارد در برنامه «دورهمی» دیده نمیشد و بسیار هم زننده بود.
یکی دیگر از حضار در ادامه مراسم گفت: وظیفه رسانه ملی این است که برای مناسبت نوروز برنامههایی را براساس نیاز مخاطب تولید کند و در این مناسبتها میبایست مسئولین رسانه نقش خود را به درستی ایفا کنند. در دوره جدید از ریاست سازمان صداوسیما اتفاق بسیار خوبی افتاد و آن هم خودآگاهی مدیران تلویزیون بود. در دوره قبلی و ریاست مدیر اسبق سازمان مطالعه خوبی درباره شبکههای اجتماعی و مجازی وجود نداشت اما در دوره جدید مسئولین فضای مجازی را رصد کرده و به گونهای استعدادیابی کردند. مثل برنامه «دید در شب» با اجرای رضا رشیدپور. زمانی که مدیران تلویزیون با دیدن برنامه دید در شب در فضای اینترنت به موفقیت و جذب مخاطب آن پی بردن در ایام نوروز به رشیدپور پیشنهاد ساخت و اجرای برنامهای را دادند که به عقیده من همین مسئله تلاش برای حفظ مخاطب تلویزیونی بود.
این فعال رسانه ادامه داد: برنامه دورهمی برنامه قابل قبولی بود همچنین برنامه «خندوانه» با اضافه کردن آیتم لباهنگ جذابیت بسیاری را به مخاطب ارائه داد. «دورهمی» برخلاف 30 سال گفتوگوهای تکراری در این دست برنامهها، نوع متفاوتی از گفتوگو را با حضور مهران مدیری و مهمانهایش ترتیب داده بود. علاوه بر دو برنامه اشاره شده شبکه نسیم برنامه «شبکوک» را نیز در این ایام تدارک دیده بود که همه اینها نشان میدهد که رسانه ملی اتفاقات را به خوبی شناسایی کرده و به آنها میپردازد.
در ادامه این مراسم بخشهایی از حضور سام درخشانی به همراه همسرش در ویژه برنامه نوروزی «یک یک» با حضور علی ضیاء پخش شد.
یکی دیگر از مخاطبین تلویزیون در ادامه گفت: رسانه ملی وظیفه مهمی دارد و طوری باید عمل کنیم که در مقابل هجوم بیگانهها بایستیم. اغلب رسانههای دنیا دست به دست هم دادهاند تا با ساخت برنامهها و سریالهایشان مردم ما را جذب برنامههای خود کنند. من نیز امسال برنامههای «دورهمی»، «خنداونه» و «سهشو» را پسندیدم که فضای شادابی برای جامعه به وجود آورد. معتقدم نباید برنامههای رسانه ملی خشک و مذهبی باشد. از طرفی برخیها میگویند این برنامهها کپیبرداری و توهین به مخاطب است. در صورتی که اینطور نیست.
دیگر فرد حاضر در این مراسم نقد خود را درباره برنامههای نوروز 95 تلویزیون اینگونه بیان کرد: مدتی بعد از اتمام تعطیلات نوروز سازمان صداوسیما طی نظرسنجی برای موفقیت و عدم موفقیت برنامههای این رسانه درصدهایی را اعلام کرده بود که طی آن برنامه «خندوانه» با میزان 58 درصد از همه برنامهها موفقتر عمل کرده بود و بعد از آن چندین برنامه در همین ژانر وجود داشتند و زمانی که به رتبهبندی سریال میرسیدیم دیگر درصدی اعلام نشده بود و میزان رضایت مخاطب را مطرح کرده بودند که این به نوبه خود جای تعجب دارد و ما را به این نکته میرساند که در تعطیلات نوروز فقط 58 درصد از مخاطبان تلویزیون تماشا کردند. از طرفی یکی از برنامههای موبایلی با نام «تلگرام» فیلتر نشد و با وجود اینکه 30 میلیون ایرانی دارای موبایل هوشمند با سیستم آندروید هستند و 45 میلیون ایرانی در این شبکه عضو هستند رقابت تنگاتنگ رسانه ملی با شبکههای مجازی به شدت صورت گرفت که همه ما دیدیم رسانه ملی در این رقابت شکست خورد.
در ادامه این مراسم بخشهایی از برنامه «سه ستاره» ویژه تحویل سال که با اجرای علیخانی و با حضور ساعد سهیلی و گلوریا هاردی روی آنتن رفته بود برای حضار پخش شد.
یکی از مخاطبین حاضر در این نشست نقد و بررسی با اشاره به ضعف سازمان صداوسیما در مشخص نبودن سریالها و برنامههای نوروزی گفت: سازمان صداوسیما برای اولینبار قبل از ایام نوروز نمیدانست که کدام سریال را میخواهد پخش کند و همین موضوع چند روز مانده به عید نقل خبری اغلب خبرگزاریها و نشریات بود. تعریفی که ما از تلویزیون داریم بُعد سرگرمیمحور بودن آن است و یکی از مشکلات اساسی سازمان صداوسیما جدایی آن از دانشکده صداوسیما است. در شرایطی که اغلب دانشجویان دانشکده صداوسیما میتوانند در ساخت برنامههای تلویزیونی مشارکت و کمک داشته باشند اما متأسفانه از آنها هیچ استفادهای در این زمینه نمیشود.
در انتهای مراسم آیتم کوتاهی از برنامه «دورهمی» با حضور مهران مدیری پخش شد.
دیگر حاضر این مراسم در ادامه گفت: ایدههایی که در این چند وقت اخیر در سازمان صداوسیما برای ساخت برنامهها میبینیم متأسفانه درست نیست و تلویزیون ما به این دلیل که میخواهد با برنامههای ماهوارهای رقابت کند به پخش یک سری برنامه تن داده است. برای مثال نباید مجری معروفی که در زندگی شخصی خود مشکلاتی داشته مهمترین زمان پرمخاطبترین شبکه تلویزیون را در دست بگیرد و از کانون گرم خانواده صحبت کند.
با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید
منبع: فارس
ویدیو مرتبط :
والیبال موفق ترین تیم ملی در رقابت های بین المللی سال ۹