سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بررسی کتب درسی بر اساس هویت و انسجام ملی/ ایجاد کارگروه برای سامان‌‌دهی بهتر وضعیت تحصیل دانش‌آموزان افغانستانی


به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،  سید سعید جلالی معاون مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور در نشست خبری که امروز به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان برگزار شد با اشاره به تفاهم‌نامه وزارتخانه کشور و آموزش و پرورش اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که شعاری برخورد نکنیم و معتقدیم برای حل مشکلات در جامعه باید در زمینه تعلیم و تربیت و مسائل فرهنگی در جامعه سرمایه‌گذاری کرد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های وزیر کشور بر این انگاره است که اگر توسعه متوازن و پایدار می‌خواهیم بدون هماهنگی و نگاه درست به مقولات فرهنگی با آموزش و پرورش ممکن نیست و به همین دلیل تعامل دو وزارتخانه مطرح شد.

جلالی ادامه داد: همه می‌دانیم منابع دولت محدود بوده و منابع آموزش و پرورش محدود‌تر است و همچنین می‌دانیم کشورهایی که به سطحی از پیشرفت نائل شدند، اساس فعالیتشان را بر آموزش و تعلیم و تربیت گذاشتند و ما نیز بر توجه به آموزش و پرورش تأکید داریم.

وی با اشاره به بحث نفوذ که توسط رهبر معظم انقلاب هشدار داده شده است، گفت: در یکی از بندهای تفاهم‌نامه در نظر داریم متون درسی را از منظر وحدت و انسجام ملی با همکاری وزارت کشور بررسی کنیم.

معاون مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور با بیان اینکه یکی از مصادیق نفوذ، نفوذ هویتی است، افزود: بر این اساس پروژه‌ای را تعریف کردیم و از منظر وزارت کشور، هویت ملی و انسجام، وحدت و وفاق ملی و اجتماعی در کتاب‌های درسی را بررسی می‌کنیم و امیدواریم تا یک ماه دیگر آماده شده تا به آموزش و پرورش ارائه دهیم.

وی در خصوص تحصیل دانش‌آموزان اتباع خارجی در کشور گفت: یکی از دغدغه‌های کشورهای غربی مثلا آمریکایی‌ها این است که افرادی که در سرزمین آنها هستند با ارزش‌های غربی تربیت شوند.

جلالی ادامه داد: ما کشور متمدنی هستیم و نمی‌توانیم یک میلیون افغانستانی داشته باشیم که یا تابعیت داشته یا هنوز نگرفتند و نسبت به تعلیم و تربیت دانش‌آموزان آنها بی تفاوت باشیم و بر این اساس کارگروهی را با وزارت آموزش و پرورش در حال تعریف کردن هستیم تا وضعیت تحصیلی آنها را سامان‌مندتر کنیم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/MDZFHB


ویدیو مرتبط :
وضعیت درسی دانش آموزان چگونه است؟