سایر
2 دقیقه پیش | جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کندایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ... |
2 دقیقه پیش | ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کردالعالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ... |
بررسی کتب درسی بر اساس هویت و انسجام ملی/ ایجاد کارگروه برای ساماندهی بهتر وضعیت تحصیل دانشآموزان افغانستانی
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید سعید جلالی معاون مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور در نشست خبری که امروز به مناسبت هفته شوراهای آموزش و پرورش در ساختمان زندهیاد علاقهمندان برگزار شد با اشاره به تفاهمنامه وزارتخانه کشور و آموزش و پرورش اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که شعاری برخورد نکنیم و معتقدیم برای حل مشکلات در جامعه باید در زمینه تعلیم و تربیت و مسائل فرهنگی در جامعه سرمایهگذاری کرد.
وی افزود: یکی از دغدغههای وزیر کشور بر این انگاره است که اگر توسعه متوازن و پایدار میخواهیم بدون هماهنگی و نگاه درست به مقولات فرهنگی با آموزش و پرورش ممکن نیست و به همین دلیل تعامل دو وزارتخانه مطرح شد.
جلالی ادامه داد: همه میدانیم منابع دولت محدود بوده و منابع آموزش و پرورش محدودتر است و همچنین میدانیم کشورهایی که به سطحی از پیشرفت نائل شدند، اساس فعالیتشان را بر آموزش و تعلیم و تربیت گذاشتند و ما نیز بر توجه به آموزش و پرورش تأکید داریم.
وی با اشاره به بحث نفوذ که توسط رهبر معظم انقلاب هشدار داده شده است، گفت: در یکی از بندهای تفاهمنامه در نظر داریم متون درسی را از منظر وحدت و انسجام ملی با همکاری وزارت کشور بررسی کنیم.
معاون مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور با بیان اینکه یکی از مصادیق نفوذ، نفوذ هویتی است، افزود: بر این اساس پروژهای را تعریف کردیم و از منظر وزارت کشور، هویت ملی و انسجام، وحدت و وفاق ملی و اجتماعی در کتابهای درسی را بررسی میکنیم و امیدواریم تا یک ماه دیگر آماده شده تا به آموزش و پرورش ارائه دهیم.
وی در خصوص تحصیل دانشآموزان اتباع خارجی در کشور گفت: یکی از دغدغههای کشورهای غربی مثلا آمریکاییها این است که افرادی که در سرزمین آنها هستند با ارزشهای غربی تربیت شوند.
جلالی ادامه داد: ما کشور متمدنی هستیم و نمیتوانیم یک میلیون افغانستانی داشته باشیم که یا تابعیت داشته یا هنوز نگرفتند و نسبت به تعلیم و تربیت دانشآموزان آنها بی تفاوت باشیم و بر این اساس کارگروهی را با وزارت آموزش و پرورش در حال تعریف کردن هستیم تا وضعیت تحصیلی آنها را سامانمندتر کنیم.
انتهای پیام/
http://fna.ir/MDZFHBویدیو مرتبط :
وضعیت درسی دانش آموزان چگونه است؟