سلامت
2 دقیقه پیش | لیپوماتیکلیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ... |
2 دقیقه پیش | با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنیدسلامت نیوز:رییس نظام پزشکی مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ... |
مشاوره گرفتن در زمان های خاص
چه زمانی لازم است نزد مشاور برویم و از راهنمایی های آن ها کمک بگیریم در رابطه با نزدیکان مانند همسر از چه رفتارهایی باید پیروی کنیم تا به مشکل برنخوریم
هر شکلی از رابطه بالا و پایین دارد. در بسیاری از روابط فقط کافی است که پس از گذراندن یک دوره، ایجاد فرصتی برای تنفس وکمی فاصله، مشکل یا سوتفاهم را حل کنید.
چه در یک رابطه کاری باشید یا در رابطه دوستی یا عاطفی برای بسیاری از مشکلات ناشی از سوءتفاهم و تفاوتهای فردی میتوانید راهی پیدا کنید و مساله را حل کنید؛ اگر چه زندگی زیر یک سقف و رابطه در شکل ازدواج کمی پیچیدهتر است اما در این رابطه هم در بیشتر موارد از همین روش استفاده میکنید.
با این حال رابطه با شریک زندگی و یا رابطه با فرزند تفاوت مهمی با روابط دیگر دارند؛ در صورتی که مشکلات و سوتفاهمها در یک رابطه دوستی یا کاری پیچیده شوند امکان ترک رابطه راحتتر است در حالی که ترک رابطه مشترک یا ترک فرزند کار سادهای نیست.
گاهی وقتها مشکلات نه تنها حل نمیشوند بلکه به مرور زمان پیچیدهتر میشود. یافتن راه حلی برای مشکلات کهنه و مسائلی که به مرور زمان و با مدارا و راهکارهای ساده حل نمیشوند پیش از اینکه به بن بست برسید باید از مشاور، مدد کار خانواده و یا روانشناس کمک بگیرید.
مشاور وقتی به شدت احساس ناتوانی و ناامیدی میکنید و یا همه چیز را تمام شده و دشوار میدانید به کمکتان میآید.
او شبیه داوری است که وضعیت و موقعیت شما را در رابطه ارزیابی میکند تا خودتان ببینید آیا این بازی منصفانه است یا نه؟ برای بسیاری از افراد یافتن یک مشاور یا روانشناس مطمئن که درک درستی از روابط داشته باشد و راهکارهای مناسبی ارائه بدهد بسیار دشوار است.
ممکن است بارها به مشاورههای مختلف مراجعه کنید و نتوانید ارتباط درستی با مشاوربرقرار کنید. این وضعیت بهاندازه رابطهای که شما را ناامید و درمانده کرده، دشوار است اما در نهایت برای رسیدن به یک راه حل تقریبا مطمئن و تصمیمگیری برای رابطه چارهای ندارید جز اینکه بالاخره مشاور خودتان را پیدا کنید.
پیش از اینکه بخواهید به فکر پیدا کردن یک مشاور خانواده باشید خوب است به این پرسش پاسخ بدهید که آیا واقعا نیاز به مشاوره دارید؟
اگر در ارتباط موثر با هم مشکل دارید
هر رابطهای بر مبنای یک ارتباط موثر شکل میگیرد. این مساله سادهای است که در هر شکلی از رابطه باید وجود داشته باشد وگرنه بیمعناست که آن را رابطه بخوانید. اگر شما و طرف مقابل نمیتوانید یک گفتگوی ساده بدون تنش را شکل بدهید، از هر تماس و ارتباطی گریزان هستید، ترجیح میدهید سکوت کنید، واکنش نشان ندهید و یا اظهار نظر نکنید بدون شک مشکل مهمی در این رابطه وجود دارد.
به هر دلیلی ممکن است شما در چنین وضعیتی قرار گرفته باشید و این دلیل هر چه باشد، مهم است و یک چالش به حساب میآید. این مساله باید مطرح شود و مشاور خوب میتواند کمک بزرگی برای برقراری یک ارتباط موثر به شما بکند.
اگر به جدایی فکر میکنید
ممکن است به مرحلهای رسیده باشید که جدایی را راه حل مناسبی برای حل مشکلاتتان بدانید. درست است که جدایی راه حل مناسبی برای مشکلات شدید، پیچیده و شرایط خطرناک است. اما پیش از اقدام به جدایی لازم است که این مسائل را با یک مشاور مطرح کنید.
مشاور میتواند شک و تردید شما را درباره این تصمیم رفع کند. علاوه بر این واقعا ضروری است که بدانید علت و ریشه مشکلاتتان چه چیزی است. در غیر این صورت هیچ بعید نیست که دوباره رابطهای را با همان کیفیت رابطه قبلی شروع کنید.
اگر مشکلات ناشی از اختلالات روانی هستند
شما یا شریک زندگیتان ممکن است دچار اختلالی روحی و روانی باشید؛ از انواع افسردگیها تا شکلهای بسیار شدید اختلالات وسواسی و فکری دیگر. در این شرایط شما برای حفظ رابطه، حل مشکلات و یا تصمیم برای جدایی نیاز به مشاور یا روانشناس دارید.
علاوه بر اینکه شما نیاز به درمان و یافتن راهحل برای کنترل وضعیت روحی خودتان دارید باید روشهای سازگاری با این وضعیت را در یک رابطه جدی نیز بلد باشید. این واقعا دشوار است که شریک زندگیتان در مرزهای تعادل روانی حرکت نکند و یا خودتان نتوانید وضعیت روحیتان را کنترل کنید.
اگر اعتماد کافی ندارید
ترس از رابطه، وقتی که همیشه احساس میکنید طرف مقابل بهاندازه کافی دوستتان ندارد، متعهد نیست و همراهیتان نمیکند میتواند اساس رابطه شما را با طرف مقابل زیر سوال ببرد. اگر نمیتوانید دلیلی منطقی برای این احساس بیاعتمادی پیدا کنید و در عین حال متوجه تاثیرات مخرب آن بر رابطه هستید خوب است از یک مشاور کمک بگیرید.
بیاعتمادی شما ممکن است شدید و ناشی از نوعی اختلال شکاکیت باشد و یا به تجربههای قبلیتان مرتبط باشد. در هر صورت این مسالهای نیست که بتوانید به مرور زمان با آن کنار بیایید. این وضعیت در یک رابطه طولانی ویرانگر است.
اگر میخواهید تعارضها رفع شوند
اگر مشکلاتی وجود دارند که به کل رابطه آسیب نمیزنند اما هرگز نتوانستهاید با طرف مقابل به یک توافق درست برسید و در عین حال نمیتوانید آن را حذف کنید مشاوره راه حل خوبی برای یافتن یک راهحل یا سازگاری است. او ممکن است به شما راهکارهایی برای حل تعارضها پیشنهاد بدهد.
اگر همیشه ناراضی هستید
اگر از آن دسته آدمهایی هستید که هیچ چیز در رابطه راضیتان نمیکند، شکل رابطه را درست نمیدانید و احساس مثبتی به آن ندارید پیش از ترک رابطهای که شما را ناامید کرده است از مشاور یا روانشناس کمک بگیرید. در گفتگو با یک مشاور یا روانشناس میتوانید دلیل نارضایتیهای درونیتان را پیدا کنید. با بیان احساسات فروخوردهای که اغلب نارضایتی کلی از زندگی ایجاد میکنند شاید بتوانید مساله را حل کنید.
اگر در روابط جنسی مشکل دارید
اگر این رابطه رضایت جنسی برایتان ایجاد نمیکند و به طور کلی درگیر یکی از مشکلات جنسی در رابطه هستید برای یافتن راه حل به یک مشاور مراجعه کنید. آگاهی کم و محدود از شکل روابط جنسی و مشکلات آن یکی از چالشهای روابط زناشویی است. سکوت درباره این مساله، انکار یا تلاش برای سازگاری با مشکل بدون اینکه قدمی برای حل آن برداشته شود به رابطه آسیب میزند. شاید لازم باشد در چند جلسه گفتگو با یک مشاور نیازهای خودتان را مطرح کنید، مشکلات، ترسها و ضعفها را بیان کنید و به درک تازهای از این مساله برسید.
برای بهبود رابطه
مشاور خانواده فقط برای حل مشکلات زناشویی نیست. گاهی لازم است برای بالا بردن کیفیت رابطهای که در آن هستید از مشاور کمک بگیرید.
یادتان باشد که کمک از مشاور برای رفع هر مشکل یا مسالهای فقط زمانی واقعا موثر است که با توافق و مشارکت هر دونفر انجام شود. هر کدام از شما باید مسئولانه، صادقانه و با برداشتی آزاد در این مشاورهها شرکت کند، در غیر این صورت از مشاور برای ایجاد تحول در زندگیتان هیچ انتظاری نداشته باشید.
ویدیو مرتبط :
ژست گرفتن خاص اورانگوتان :)