سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



در بازی عربستان نیافتیم!/ با حمله به سفارت، سعودی ها طلبکار شدند!/ رهبر معظم انقلاب سه سال پیش در مورد حمله به سفارت انگلیس چه گفتند؟


سخنی با کسانی که آسان ترین راه را حمله به سفارت می دانند

عربستان سعودی قطعا در برابر این اقدام شنیع خود، تاوان سختی خواهد داد، چندان که رهبر معظم انقلاب نیز بدان تاکید داشته اند ، اما سئوال این است، آیا چنین رفتاری جز آنکه ایران را در بازی عربستان بیاندازند ، نتیجه ی دیگری دارد؟ چندان که مشاهده شد ، خبرگزاری های معتبر دنیا، اعدام شیخ نمر را از اخبار اصلی خود پایین کشیده و آتش کشیدن ساختمان سعودی ها در تهران را تیتر یک کرده اند! آیا جز این است که برای عربستان، آتش زدن سفارتش، بهتر از آتش نزدنش است؟! مگر نه آنکه با چنین اقدامی، سعودی ها می توانند طلبکار شوند و گستاخانه، مدعی شوند؟!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در بازی عربستان نیافتیم!/ با حمله به سفارت، سعودی ها طلبکار شدند!/ رهبر معظم انقلاب: در قضیه اشغال آن سفارت خبیث (انگلیس)، احساسات جوانان درست بود. ولی رفتنشان درست نبود.سهراب زند، سرویس سیاسی «انتخاب»: معروف است که انگلیسی ها در مواجهه با پدیده‌ها بیشتر تفکر می‌کنند و ایرانی‌ها بیشتر واکنش نشان می‌دهند.

اعدام شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان، در جهان اسلام ناراحتی و تأسف فراوانی ایجاد نمود که البته مانند هر پدیده‌ای جای تامل و تفکر دارد. به نظر می‌رسد بخش عظیمی از مردم ما در مواجهه با پدیده‌ها بیشتر احساسی عمل می‌کنند تا عقلانی. یعنی بجای آنکه ابتدا مسأله و اتفاق را از جوانب مختلف و از کانال‌های متفاوت بررسی نموده، و با دقت تحلیل و ارزیابی کنند، به سرعت به واکنش می‌پردازند.

این شیوه مواجهه عجولانه و احساسی با پدیده‌ها، یکی از شیوه‌های جهان سومی است که باید برای مبارزه با آن تلاش نمود.

اما آنچه قطعیست، این است که عربستان سعودی قطعا در برابر این اقدام شنیع خود، تاوان سختی خواهد داد، چندان که رهبر معظم انقلاب نیز بدان تاکید داشته اند ، اما سئوال این است، آیا چنین رفتاری جز آنکه ایران را در بازی عربستان بیاندازند ، نتیجه ی دیگری دارد؟ چندان که مشاهده شد ، خبرگزاری های معتبر دنیا، اعدام شیخ نمر را از اخبار اصلی خود پایین کشیده و آتش کشیدن ساختمان سعودی ها در تهران را تیتر یک کرده اند! آیا جز این است که برای عربستان، آتش زدن سفارتش، بهتر از آتش نزدنش است؟! مگر نه آنکه با چنین اقدامی، سعودی ها می توانند طلبکار شوند و گستاخانه، مدعی شوند؟!

اگر بجای واکنش سریع مانند حمله به سفارت‌خانه‌ها که هیچ دست‌آوردی به غیر از به حاشیه راندن اصل موضوع و بهانه دادن به دیگران و نمایش فرهنگ بربریت به دنیا ندارد، و یا بجای تبریک نابجا در مرگ فردی معتدل در مقابل روی کار آمدن تندروهای فعلی، کمی درازمدت بیاندیشیم، می‌توانیم بیشتر امیدوار باشیم که در بازی طراحان این اتفاقات نیفتیم. برگزاری تجمعات اعتراضی منطقی گسترده، ترویج تفکر امثال شیخ نمر در جهان اسلام، استفاده رسانه‌ای در باب مظلومیت این روحانی شهید و فعالیت‌های هوشمندانه منطقه‌ای، می‌تواند راه کار مناسبی برای مبارزه با این عمل قبیح آل سعود باشد.

فراموش نکنیم که عقلا درازمدت می‌اندیشند و به ذهن خام کوتاه‌مدت را می‌بیند. خون این شهید عزیز بی‌شک ثمرات مثبت و بابرکتی برای آگاهی و بیداری اسلامی دارد.

فکر را با گلوله نمی‌توان از بین برد، بلکه خون، نهال اندیشه را آبیاری می‌کند تا ریشه‌های آن عمیق‌تر شود.

بدست خودمان با آفت تندروی و احساسات عجولانه به این نهال آسیب نزنیم....

نکته ی اخر اما بیانات رهبر معظم انقلاب در ١٦ مرداد ١٣٩١ در دیدار با دانشجویان در تبیین بایدها و نبایدهای آرمانگرایی است، ایشان در تذکری مهم فرمود: آرمانگرایی نباید با پرخاشگری اشتباه شود بلکه می توان بدون این مسئله بشدت پایبند به ارزشها و اصول بود .

ایشان کنترل احساسات و پرهیز از تصمیم گیری در اوج احساسات را ضروری دانستند و با اشاره به ورود چند ماه پیش دانشجویان به سفارت انگلیس اظهار داشتند: در قضیه اخیر اشغال آن سفارت خبیث، احساسات جوانان درست بود. ولی رفتنشان درست نبود.


ویدیو مرتبط :
حمله به سفارت انگلیس