سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پرتاب 30 موشک از خاک پاکستان به مناطق مرزی افغانستان


به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «راز محمد مندوزی» فرمانده تیپ دوم نیروهای مرزی در جنوب افغانستان اعلام کرد که شب گذشته طالبان پاکستانی به پایگاه‌های مرزی نظامیان پاکستان در منطقه «دندپتان» حمله کردند.

وی اذعان داشت: پس از حمله طالبان پاکستانی به نیروهای مرزی این کشور در واکنش به این حمله 30 موشک به خاک افغانستان پرتاب شده است.

مندوزی افزود: این موشکها از منطقه «پاراچنار» پاکستان توسط سربازان پاکستانی به خاک افغانستان شلکی شده است.

این مقام نظامی افغانستان به کلید گفته است که اصابت موشکهای نظامیان پاکستانی به خاک افغانستان تلفاتی در پی نداشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: مسئولان مرکز هماهنگی افغانستان، پاکستان و آمریکا در کابل پس از اقدام نظامیان پاکستانی در جریان این حملات قرار گرفته‌اند.

حملات موشکی پاکستان به خاک افغانستان در حالی صورت می‌گیرد که مقامات اسلام‌آباد به دولت کابل متعهد شده بودند که برای بوجود آوردن صلح و ثبات با این کشور همکاری می‌کنند.

از آغاز سال 1393 تاکنون نزدیک به 8000 موشک توسط نظامیان پاکستانی به مناطق مرزی شرق افغانستان اصابت کرده است که علاوه بر تلفات جانی بیش از چهارهزار خانواده آواره شده‌اند.

باوجود افزایش حملات موشکی و مداخلات نظامی پاکستان در خاک افغانستان تاکنون هیچ اقدام جدی از سوی مقامات کابل در خصوص رسیدگی و برخورد با این موضوع صورت نگرفته است.

این در حالی است که مقامات امنیتی افغانستان بارها اعلام کردند که مدارک محکمی از مداخله سازمان اطلاعات ارتش پاکستان در ناامنی‌های اخیر افغانستان در دست دارند.

ولایتهای کنر، خوست، ننگرهار و نورستان همواره مورد اصابت موشکهای نظامیان پاکستانی از آن سوی خط دیورند قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/.


ویدیو مرتبط :
حمل ماشین با شتر در کوههای مرزی افغانستان و پاکستان