سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



پسر 2 و نیم ساله ام توی صورتم می زند


پسر 2 و نیم ساله ام توی صورتم می زندخراسان/ پسری 2 سال و نیمه دارم. پرخاشگر شده است، لجبازی می کند. اگر چیزی بخواهد و دیر به او بدهیم، می زند توی صورتمان. لطفا کمکم کنید.
با سلام خدمت شما والدین محترم، در خصوص مشکل پرخاشگری کودک دلبندتان به شما توصیه هایی دارم که امیدوارم به بهبود رابطه شما و کودکتان بینجامد. در ابتدا از شما می خواهم که علت و احساس زیر بنایی بروز واکنش خشم در موقعیت های متفاوت را در کودک خود بررسی کنید. بررسی احساساتی مانند وجود مانع در رسیدن به خواسته ای، غمگینی، بد رفتاری از جانب والدین یا دیگر اطرافیان، احساس بی توجهی و رها شدن از جانب شما و دیگر مراقبانش، درماندگی در رسیدن به خواسته ای یا وجود تنش در رابطه شما و همسرتان ممکن است دلیل رفتارهای خشمگینانه در کودکتان باشد.
همدلانه به همیاری کودکتان بشتابید
در گام دوم از شما می خواهم که سعی کنید موانع سر راه او را برطرف کنید، به او پاسخ همدلانه دهید و به کودک برای رسیدن به خواسته اش کمک کنید. به طور مثال اگر وسیله ای برای بازی می خواهد و دستیابی به آن برایش سخت است، آن را در اختیارش قرار دهید و اگر وسیله برای وی خطرناک است یا جزو وسایل خانه است برای وی توضیح دهید و وسایل جایگزین به او پیشنهاد کنید. عمل به این مثال چند نکته در رابطه شما و کودکتان به وجود می آورد: اول این که کودک شما مورد غفلت نیست و شما به وی و خواسته اش توجه دارید. دوم این که با کودک خود همدلانه برخورد کرده اید و سوم مهارت کلامی فرزند خود را از طریق توجیه کلامی فرزندتان، غیر مستقیم پرورش داده اید.
از قانون درخواست مودبانه استفاده کنید
در گام سوم به شما توصیه می کنم که یک قانون به نام «درخواست مودبانه» را به جای ابراز خشم در کودک نهادینه کنید. این قاعده شاید به دلیل سن کم فرزندتان به راحتی قابل اجرا نباشد اما با این حال قابل استفاده است؛ اشاره من بیشتر برای دیگر مخاطبانی است که سن کودکشان کمی بالاتر از سن کودک شماست. با این حال این قانون در مورد شما مخاطب خاص هم صدق می کند چرا که اگر چه فرزند شما دایره لغت گسترده ای ندارد و نمی تواند تمام خواسته هایش را بیان کند اما با اشاره مرتب شما در برابر واکنش های پرخاشگرانه که «عزیزم تا وقتی گریه کنی یا به صورتم بزنی من نمی تونم کاری رو که می خوای برات انجام بدم» کودک را به انجام قانون جدید رابطه تان ملزم می کنید.
از پاداش غافل نشوید
در گام چهارم به شما توصیه می کنم برای کنترل مشکل پرخاشگری و بازداری رفتارهای پرخاشگرانه کودکتان، در قبال رسیدن به درخواست هایش یک برنامه پاداش در نظر بگیرید. به این شکل که در صورت درخواست مودبانه که قانون جدید وضع شده در رابطه شما و فرزندتان است، درخواست وی را فوری پاسخ دهید و آن را همراه با یک امتیاز کنید. امتیازات شما طیف گسترده ای می تواند داشته باشد از رفع نیازهای عاطفی فرزندتان تا دادن امتیازهای تفریحی و خوراکی. در خور ذکر است که امتیازهای عاطفی می تواند برقراری نگاه محبت آمیز، در آغوش گرفتن کودک تان یا حتی یک بوسه بر صورت وی یا تعریف و تمجید (اصطلاحاً قربان صدقه رفتن با گفتن جملاتی مانند چه بچه ماهی دارم من که این قدر قشنگ با مامانش صحبت میکنه) باشد. امتیازهای تفریحی و سرگرمی هم می تواند اجازه استفاده از اسباب بازی های خاص، قول رفتن به پارک (البته توجه داشته باشید که برای تغییر رویه رفتاری و کنار گذاشتن رفتارهای منفی، تشویق باید در اسرع وقت و فوری باشد تا رفتار خوب در فرزند نهادینه شود) و یا خرید اسباب بازی مورد علاقه اش باشد (در این مورد هم بهتر است وسایل مورد علاقه فرزندتان را از قبل تهیه و در جایی نگهداری کنید، پس از بروز رفتار مطلوب، او را تشویق کنید).
مهارت های اجتماعی کودکتان را افزایش دهید
در گام پنجم سعی کنید مهارت های اجتماعی فرزندتان را افزایش دهید. پرورش مهارت های اجتماعی فرزندان هم از طریق ارتباط گرفتن با بزرگسالانشان در هنگام بازی و وقت گذراندن با آن ها محقق می شود و هم از طریق بازی با همسالانشان. امکان حضور کودک خود را در مکان هایی که کودکان همسن شان بیشتر حضور دارند، فراهم کنید مانند پارک ها، مهمانی ها و کانون های پرورش فکری. ذکر این یک نکته مهم ضروری است که شما والدین گرامی باید سعی کنید در تربیت کودک دلبندتان با هم تضاد نداشته باشید. برای جلوگیری از این کار بهتر است ساعاتی را در خصوص مشکل فرزندتان با همسرتان گفت و گو و با جهت گیری مشترک در رفع آن اقدام کنید.
صدیقه معدنی، کارشناس ارشد روانشناسی



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
پسر پنج ساله، با «بروس لی» مو نمی زند