محبوب
2 دقیقه پیش | امیت سرکیسیان، اولین شهید مدافع حرم ارامنه! / شایعه 0506این تصویر جعلی است و عکس اصلی مربوط به شهید مدافع حرم هادی شجاع در مشهد می باشدمتن و پاسخ شایعه |
2 دقیقه پیش | وقتی موبایل برای سلامت شما مفید می شود!!جریان سریع امور در دنیای امروز به حواسپرتی بیشتر و نداشتن وقتی برای آسودگی انجامیده است. در چنین شرایطی نیازهای بدن به آسانی فراموش میشود. خوشبختانه همان وسایلی که ... |
عمار تفتی: من که رستوران و کافیشاپ ندارم، چرا دستمزدم را نمیدهید!
هنر آنلاین/ عمار تفتی این روزها مشغول ایفای نقش در مجموعه "پریا" به کارگردانی حسین سهیلیزاده است. این سریال که یکی از گزینههای اصلی پخش در ماه مبارک رمضان است، به تهیهکنندگی اسماعیل عفیفه در مراحل پایانی تولید قرار دارد.
تفتی که در این سریال نقش شخصیتی به نام "شهرام" را ایفا میکند، درباره ویژگیهای این کاراکتر گفت: نقشی که حسین سهیلیزاده در سریال به من پیشنهاد کرد به شدت مرا وسوسه کرد تا همه توانم را برای اجرای آن به کار بگیرم. شهرام در سریال "پریا" نماینده جمع کثیری از ملت ایران است و بسیاری از آدمها در حال حاضر شرایط او را دارند. تفاوت شاخص این نقش با دیگرنقشها این است که شهرام در واقع هیچ چیز برای از دست دادن ندارد و همه چیزش را باخته است.
تفتی دلیل انتخاب این نقش و همکاری با سهیلیزاده را چنین بیان کرد: اغلب کارهای سهیلیزاده کیفیت و مطلوبیت دارد و به نظرم حضور حسین سهیلیزاده استانداردی را برای کار درنظر دارد.
من فقط با دستمزد بازیگری زندگی میکنم
تفتی با گلایه از بدقولی تهیهکنندگان در پرداخت دستمزد، یکی از علتهای کمکاری خود درتلویزیون را همین نکته میداند و در این باره افزود: من یک بازیگرم، اگر برای تلویزیون کار نکنم، قاعدتا یا باید برای سینما کار کنم که خیلی پیشنهاد شاخصی نداشتهام و یا در تئاتر فعالیت کنم. دلیل اصلی اینکه در تلویزیون کار نمیکنم، بدقولی اغلب تهیهکنندهها در پرداخت دستمزدهاست. آنها اصلا توجهای نمیکنند که ما با همین پرداختها داریم زندگی میکنیم و کار دیگری نداریم تا از طریق آن ارتزاق کنیم.
همه بازیگران که کافیشاپ ندارند!
تفتی با گفتن این که تنها راه درآمدش بازیگری است، گفت: این توهم است که بازیگران سرمایهگذاری میکنند یا کارهای دیگری دارند. تنها برخی از بازیگران هستند که کافیشاپ، رستوران و آژانس تاکسی دارند نه همه بازیگران. من از طریق بازیگری امرار معاش میکنم. به هر حال با وجود این بدقولیها ترجیح میدهم بهجای اینکه روان خودم را درگیر این داستان کنم، کمتر به این مساله فکر کنم.
تفتی با اشاره به تغییر جایگاه تهیهکننده از گذشته تا امروز، اظهار کرد: روزگاری تعریف این بود که تهیهکننده باید اوضاع مالی بسامانی داشته باشد. وظیفه تهیهکننده گرفتن کل رقم از صاحب کار یعنی تلویزیون نبود بلکه او موظف بود بعد از اتمام کار آن را به تلویزیون بدهد و منتظر بازتابها باشد و بعد آن بخشی را که طلبکار است، از تلویزیون بگیرد. از یک سالهایی به بعد این رویه تغییر پیدا کرد که با عریض و طویل شدن تلویزیون یعنی از شش، هفت کانال به بیست کانال شدن، همزمان شد.
سیستم مالی و اداری تلویزیون را نمیشناسم
این بازیگر ادامه داد: تقریبا با جریان افزایش کانالها، تهیهکننده هم تعریف خودش را از دست داد. یعنی تهیهکننده صرفا به رابطی بین تلویزیون و بازیگرانی تبدیل شد که این حرفه را تنها به عنوان حرفه آزاد دنبال میکنند. قراردادهای ما به گونهای شده که در آنها قید شده "پول شما زمانی پرداخت میشود که تلویزیون پول ما را بدهد"؛ این رفتار در صورتی درست است که من با تلویزیون سرو کار داشته باشم، معاون مالی تلویزیون و مدیر شبکه را بشناسم و... نه اینکه هیچ کسی را در سیستم اداری نشناسم و مدام برای دستمزدم پاسکاری شوم.
ما دستمان برای دستمزدمان به جایی بند نیست!
تفتی میگوید باید برای حق و حقوق بازیگران، ارگانی به صورت قانونی عمل کند تا ما از طریق آن احقاق حق کنیم و در اینباره اضافه کرد: به نظرم باید یک ارگانی وجود داشته باشد که دعوی حقوقی ما را بخواهد تا اگر در قرارداد گفته شده "تسویه نهایی با سازمان صدا و سیماست"، ما شکایتمان را مستقیما با سازمان مطرح کنیم و در این بین نباید فقط از تهیهکننده دفاع شود بلکه لازم است جانب انصاف رعایت شود. اگر تمام این مراحل رعایت شود، آنوقت است که میتوان گفت تهیهکننده به عنوان رابط ما باشد و خودمان شخصا حقمان را بخواهیم ولی چون این ارتباط وجود ندارد و چون پول از حسابی به حساب تهیهکننده میآید و قرار است به ما منتقل شود ما دیگر دستمان به جایی بند نیست.
عمق من از عمق نقشها خیلی بیشتر است
بازیگر سریال"گلهای گرمسیری" علاوه بر مسائل مالی کیفیت کار را هم مهم میداند و اضافه کرد: نکته بسیار مهمتر از مسائل مالی، کیفیت کارهایی است که به ما پیشنهاد میشود. نمیگویم در این چند سال کارهای خیلی خوبی داشتهام، نه؛ ولی اگر کار ضعیفی هم ارائه شده، برای مرتفع کردن مسائل مالی بوده است. اغلب کارهایی که تلویزیون پخش میکند فاقد کیفیت است و همواره فکر میکنم عمق من از عمق نقشها خیلی بیشتر است و با نقشهایی که به من پیشنهاد میشود، ارضا نمیشوم.
با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید
منبع: هنر آنلاین
ویدیو مرتبط :
دیزاین رستوران و کافی شاپ