محبوب
2 دقیقه پیش | امیت سرکیسیان، اولین شهید مدافع حرم ارامنه! / شایعه 0506این تصویر جعلی است و عکس اصلی مربوط به شهید مدافع حرم هادی شجاع در مشهد می باشدمتن و پاسخ شایعه |
2 دقیقه پیش | وقتی موبایل برای سلامت شما مفید می شود!!جریان سریع امور در دنیای امروز به حواسپرتی بیشتر و نداشتن وقتی برای آسودگی انجامیده است. در چنین شرایطی نیازهای بدن به آسانی فراموش میشود. خوشبختانه همان وسایلی که ... |
نمایش نقاشیهایی به یاد شهدای مدافع حرم
یک نمایشگاه نقاشی بهمناسبت ولادت امام زمان (ع) و به یاد شهدای مدافع حرم برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار سرویس هنرهای تجسمی ایسنا، نگارخانه «ابراهیمینژاد» در راستای کشف، معرفی و شکوفایی هنرمندان برتر، بخصوص جوانان و نوجوانان یک نمایشگاه نقاشی را با عنوان «انتظار ظهور» برگزار میکند.
به گفتهی علیاکبر ابراهیمینژاد - نقاش و مدیر این نگارخانه - مرکز هنری یادشده با پشتوانهی فرهنگ بومی و نگاه جهانی، نقش نمایشگاهی دارد تا مردم و علاقهمندان آثار هنری را ببینند و ارتباط جامعه با هنر و آثار هنرمندان برقرار و تقویت شود.
نمایشگاه «انتظار ظهور» به شهدای مدافع حرم تقدیم شده است.
این نمایشگاه اول خردادماه از ساعت 11 تا 19 در نگارخانه «ابراهیمینژاد» به نشانی بزرگراه شهید محلاتی، خیابان نبرد، خیابان آهنگ، روبهروی بوستان یاس، کوچه نرگس، گلستان 2، شماره 72 افتتاح میشود و تا 12 خردادماه از ساعت 16 تا 19 ادامه خواهد داشت.
~.~.~.~.~.~.~.~مجموعه طراحیهای رضا پناهی شامل 170 اثر در نمایشگاهی با عنوان «مکنونات» به نمایش گذاشته شده است.
به گزارش ایسنا، رضا پناهی - طراح و نقاش – دربارهی این آثار گفت: در این نمایشگاه نزدیک به 170 اثر طراحی از من به نمایش گذاشته شده که 80 اثر روی دیوار نصب و بقیه آنها در چند دفترچه طراحی ارائه شدند. در فرهنگ معین و دهخدا «مکنونات» به معنای «دلنهفتهها» آمده است و چون این عنوان با ذهنیت و شیوهی کاری من همخوان بود، این عنوان را برای مجموعهام انتخاب کردم.
او ادامه داد: این آثار در حقیقت مجموعهای است که مدتی قبل در آلمان به نمایش گذاشتم و کارهای بیشتری به آن افزوده شده است. من شخصا آثار این مجموعه را طراحی میدانم به این دلیل که اعتقاد دارم طراحی به هنرمند این امکان را میدهد حالات روحی و روانی خود را بروز بدهد، مانند دستگاه لرزهنگاری که کوچکترین حرکات درونی زمین را ثبت میکند. با وجود طراحی، انسان میتواند افکار و مضامینی را که با آنها زیست میکند و شیوه خلق هنری و دیدگاه خود را روی کاغذ بیاورد. به علاوه هم تصویر پدید میآورد و هم حالات روانی خود را در یک الگوریتم قابل خوانش ارائه میکند.
این هنرمند با بیان اینکه در این نمایشگاه طراحیها به شکل چند دفتر ارائه شده است، اظهار کرد: این دفترها «اصوات تاریک»، «شهر قصه» و «نور سیاه» نام دارند. در هر دفتر حدود 30 طراحی کار شده است که البته این دفترها هنگام نمایش قابل تورق نیستند و مخاطبان تنها دو صفحهای را که باز شده میتوانند مشاهده کنند.
پناهی درباره این موضوع که چرا فرم دفترچه را برای ارائه آثارش انتخاب کرده است نیز گفت: هنر تصویری در ایران تاریخی طولانی دارد، در این مجموعه عظیم حتی آثار مانی پیامبر نیز در یک ساختار و مضمون مشخص ارائه شده که در اختیار متن است. من سعی کردم این فرهنگ را با ساخت این دفترچهها حفظ کنم، مانند کاری که نگارگران انجام میدادند. در کار آنها نیز متن در راستای تصویر بود و تصویر نیز متن را شکل میبخشید تا نوشتار از حالت انتزاعی خارج شده و شکل دیداری پیدا کند.
پناهی با اشاره به اینکه ساختار برخورد با تصویر در ایران را درک و استنباط کرده و سپس با فرهنگ امروز تطابق داده است، گفت: به این ترتیب کوشیدم تا سنت استفاده از تصویر را در این دفترچهها احیا کنم. در این آثار البته مضمون مشخصی وجود دارد که به دنبال روایت داستان نیست، بلکه ماهیت متن را واکاوی میکند.
این هنرمند افزود: بعضی از هنرمندان به شکل مؤلف عمل میکنند و ذهنیت مشخصی دارند، به همین دلیل کار آنها با نگاه نخست شناخته میشود. در قرن بیستم آنقدر سرعت دادهها و پردازهها بالاست و به اندازهای شیوه زیست متنوع است که برای هنرمند امکانات بسیاری برای کار وجود دارد. این موضوع موجب شده است که از حالت یک هنرمند مؤلف به کار روی پروژهها بروم. البته این نکته را نیز باید ذکر کرد که هر کسی ذهنیت خاص خود را دارد که در کارش نیز نمود پیدا خواهد کرد، اما این ذهن میتواند صورتهای متفاوتی به خود گرفته و آثاری گوناگون خلق کند. به نظر من کاری که میخواهد معاصر زمان خود باشد باید چنین ویژگی داشته باشد.
پناهی دربارهی توجه خود به مؤلفههای فرهنگ ایرانی نیز اظهار کرد: به عنوان یک ایرانی همیشه دوست داشتم که مؤلفههای فرهنگی را در کار خود تعریف کنم.
نمایشگاه «مکنونات» تا هفتم خردادماه در گالری «فصیحی هرندی» به نشانی دروس، خیابان وارسته، کوچه مشایخی، شماره 11 میزبان علاقهمندان به هنر است.
انتهای پیام
ویدیو مرتبط :
آغاز زندگی مشترک با یاد شهدای مدافع حرم