برای اجرای سندتحول بنیادین به فرهنگ‌سازی سازمانی در مدارس نیازمندیم


دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور گفت: برای اجرای سندتحول بنیادین به فرهنگ سازی سازمانی در مدارس نیازمندیم.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، مهدی نویدادهم در مراسم آغاز پروژه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ویژه مدیران مدارس ابتدایی استان در مشهد اظهارکرد: اگر به دنبال تحول در آموزش و پرورش هستیم باید تفکر استراتژیک داشته باشیم.

وی با بیان این که گفتمان غالب آموزش و پرورش توجه به سند تحول است، تصریح کرد: سند تحول بنیادین به دنبال تغییر عمیق و ریشه‌ای و آینده پژوهانه مبتنی بر آموزه‌های دینی است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر این که مدیران مدارس باید درگیراجرای سند تحول بنیادین باشد ادامه داد: تبدیل نظام آموزشی به نهاد فرهنگی تربیتی به عنوان یک هدف اصلی در سند تحول بنیادین دنبال می شود.

نویدادهم با تاکید بر این که دوره ابتدایی، اولویت اجرای این سند بالادستی تربیتی است، گفت: امروز لازم است از مدیران سیاست گذار نظام تعلیم و تربیت تا مدیران مدارس ما نگاه ویژه‌ای به بحث آموزش ابتدایی داشته باشند تا به اهداف تربیتی موردنظر دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به این که مدارس ما باید کانون تربیتی محلات و محلی برای کسب تجربیات تربیتی باشند تصریح کرد: مدیران مدارس هم باید در تراز اجرای سند باشند و برهمین اساس هم صبر و شکیبایی، مشارکت پذیری و مشارکت جویی، عدالت خواهی، مثبت اندیشی، شایسته سالاری و تاسی به روش ها و ویژگی های مدیریتی ائمه معصومین را از ویژگی‌های مدیران مدارس می دانیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: مدیران مدارس ما باید مقبولیت و مشروعیت داشته باشند تا با همکاری معلمان بتوانند اندیشه های تحول آفرین را اجرا کنند.

نویدادهم اظهار کرد: آموزش و پرورش مطلوب را باید در آینده جستجو کرد و به دنبال آن در گذشته نباشیم، باید باور کنیم که امروز شرایط با گذشته تغییرات شگرفی داشته است که ورود جدیدترین فناوری های تکنولوژیکی به جوامع از شاخصه‌های اصلی این تغییر است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: اگر به دنبال تحول در تعلیم و تربیت مقطع ابتدایی هستیم باید حاکمیت ارزش‌ها و تربیت اخلاقی در مدرسه، تحکیم فضائل اخلاقی با اولویت کرامت نفس، نظم پذیری و قانون‌گرایی و صداقت و راستگویی و همچنین تقویت پرسشگری و تفکر و خردورزی را در دستور کار قرار دهیم.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی در دانشگاه شهید بهشتی بررسی اث