فرهنگی
2 دقیقه پیش | تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالستشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ... |
2 دقیقه پیش | استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شدبه گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ... |
داعش مانند فاشیسم یک عقیده شخصی است
رشید خورشیدیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا افزود: با توجه به تجربیات 15 سال گذشته ام که با گروه های مختلف دینی نشست و برخاست داشته ام، معتقدم که داعشیسم یک نوع فاشیسم است و هر چه «ایسم» دارد دین نیست بلکه یک عقیده شخصی است که می خواهد خود را به عنوان یک ایدئولوژی مطرح کند.
رییس سابق انجمن موبدان زرتشتی تهران اضافه کرد: فاشیسم را می توان نژادپرست دانست، نه دین پرست؛ چرا که معتقد بودند هیچ نژادی غیر از ژرمن ها حق زندگی ندارند و امروز نیز گروه های تکفیری به دنبال تخریب ادیان الهی هستند و باید به هر شکل ممکن با این تفکر مبارزه شود.
وی ادامه داد: البته ایسم های دیگری نیز به وجود آمد که گروه های تکفیری از جمله آنها بوده و ساخته و پرداخته غرب است.
خورشیدیان با اشاره به جنایت های ضدانسانی گروه تروریستی داعش در منطقه و اروپا گفت: معمولا طرفداران این گروه کسانی هستند که از نظر فکر بی محتوا بوده و به راحتی قابل شست و شوی مغزی هستند و حتی این افراد به جای احترام گذاشتن به سایر ایدئولوژی های انسانیت محور، به راحتی انسان های دیگر را محکوم کرده و چهره ای خشن از دین ارائه می دهند.
عضو انجمن موبدان زرتشتی تهران همچنین اظهار داشت: داعش به نام اسلام و برای ضربه زدن به اسلام طراحی و مهندسی شده تا چهره زیبای اسلام را مخدوش کند و برای اینکه چهره انسان دوست اسلام را در سراسر جهان زشت جلوه دهد، مرتکب جنایت های غیر انسانی می شود.
وی حمایت برخی کشورها از داعش را فاجعه ای برای کشورهای مسلمان دانست و گفت: در رسانه ها اعلام شده برخی کشورها مانند ترکیه اجازه داده تا از مرزهای خود سلاح و تجهیزات برای گروه های تکفیری و داعش ارسال شود.
خورشیدیان، برای ایجاد وحدت میان ادیان الهی و مبارزه با گروه های تکفیری خواستار انتقال آموزه های ادیان ابراهیمی از طریق پایگاه های اینترنتی و رسانه ها شد و گفت: کتاب هایی مانند «ایران، مهد همزیستی مسالمت آمیز ادیان» که به زبان انگلیسی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شده، فرصتی است تا پژوهشگران و فرهیختگان ادیان الهی مانند زرتشتیان، مسیحیان، آشوریان، کلیمیان و مسلمانان این تعالیم را در سراسر جهان منعکس کنند.
وی در ادامه از آزادی ادیان الهی در ایران سخن گفت و با اشاره به اصل 13 قانون اساسی که مقرر می دارد پیروان ادیان ابراهیمی درچارچوب قانون برای انجام عبادات و احوال شخصیه خود آزاد هستند، اضافه کرد: زرتشتیان در زیارت گاه های خود به عبادت می پردازند و حتی برخی نهادهای دولتی مانند سازمان میراث فرهنگی در بازسازی این زیارتگاه ها و اماکن سایر ادیان توحیدی تلاش می کنند.
فراهنگ**1003**1027
ویدیو مرتبط :
دفاع عالم اهل سنت از عقیده توسل و رد عقیده فرقه وهابیت