سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تلفیق تلگرام و اینستاگرام در پیام‌رسان ایرانی سلام/ شبکه ملی اطلاعات به بیان ساده به مردم معرفی شود


به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، ارتقای جمهوری اسلامی ایران به قدرت سایبری در تراز قدرت‌های تأثیرگذار جهانی و برخورداری از ابتکار عمل و تعامل با دیگر کشورها به منظور شکل‌دهی قواعد و قوانین مرتبط با فضای مجازی در عرصه جهانی از جمله مواردی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید بسیار دارند و این موضوع را به عنوان یکی از سیاست‌های مهم ابلاغی خود، از وظایف شورای عالی فضای مجازی برشمرده‌اند.

مسعود جلالی طراح و مدیر پروژه نرم‌افزار سلام در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات فارس در خصوص قابلیت‌ها و ویژگی‌های این نرم‌افزار اظهار داشت: سلام نرم‌افزاری بومی و ایرانی و در رقابت با نمونه‌های مشابه مانند تلگرام و اینستاگرام است. در این نرم‌افزار قابلیت‌های اینستاگرام و تلگرام را ایجاد کرده ایم به این معنا که نرم افزار سلام دارای برخی قابلیت ها و امکانات اینستاگرام مانند امکان اشتراک‌گذاری عکس است همچنین کاربران امکان گذاشتن کامنت، لایک و فالو را خواهند داشت.

وی ادامه داد: همچنین این نرم‌افزار علاوه بر اینکه از قابلیت‌هایی مانند امکان چت و گروه‌سازی همانند تلگرام برخوردار است، دارای امکاناتی از قبیل ارسال عکس و فیلم نیز است.

طراح و مدیر پروژه نرم‌افزار سلام  با بیان اینکه نرم‌افزار سلام یک نرم‌افزار کاملا ایرانی است افزود: در حال حاضر بسیاری از کاربران ایرانی از این نرم افزار استفاده می‌کنند و می‌توان گفت استقبال خوبی از این نرم‌افزار صورت گرفته که البته در این میان رسانه‌ای شدن این موضوع نیز بی‌تاثیر نبوده است.

وی در خصوص مشکلات احتمالی پیش روی نرم‌افزار سلام گفت: همه نرم‌افزارهایی که تولید می‌شوند به طور قطع با مشکلاتی مواجه‌اند که این ایرادات و مشکلات را باید به مواردی مانند مشکلات فنی، ساختاری و اداری تقسیم‌بندی کرد.

جلالی اضافه کرد: البته با وجود همه مشکلات و موانع موجود، به پیشرفت سریع و قابل قبول این پروژه بومی و ایرانی کاملا امیدوار و خوش‌بین هستیم البته تاکنون نیز به خوبی، پاسخ تلاش‌های خود و همکاران را دریافت کرده‌ایم.

*شبکه ملی اطلاعات، نیاز زیرساختی کشور

وی با تاکید بر اینکه حفظ و نگهداری اطلاعات داخلی کشور بر بستر شبکه ملی اطلاعات ممکن می‌شود، تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات، یک نیاز زیر ساختی است که برخورداری از آن بسیار لازم و ضروری است. از این شبکه تاکنون تعاریف مختلفی انجام شده که تعاریف صحیحی نیست.

طراح و مدیر پروژه نرم‌افزار سلام افزود: به عنوان مثال در تعریف این شبکه گفته شده است که در صورت راه‌اندازی در ایران، به طور کلی ارتباط ایران با جهان قطع می شود یا اینکه راه اندازی این شبکه میلیاردها هزار تومان هزینه دارد که البته چنین موضوعی صحیح نیست و این تعاریف نادرست، تنها باعث ایجاد اضطراب و دلهره در سطح جامعه می شود.

وی ادامه کرد: از سال‌ها پیش تا کنون، کشورهای بسیاری مانند چین، فرانسه و آمریکا که این شبکه را راه اندازی کرده اند از آن استفاده می کنند و از طریق با سایر نقاط جهان در ارتباطند. باید به این نکته نیز اشاره کرد که ایجاد و راه اندازی این شبکه موجب صرفه‌جویی بسیار در کشورهای مزبور شده است.

جلالی به ارایه تعریفی ساده از شبکه ملی اطلاعات پرداخت و گفت: فرض کنید فردی به ساخت یک سایت یا برنامه موبایلی اقدام کرده است که این سایت یا برنامه نیاز به سرور دارد و باید برای خرید یا اجاره سرور ماهیانه هزینه‌ای پرداخت شود. با افزایش تعداد کاربران، سازنده این سایت یا برنامه، به جای اینکه مورد حمایت قرار گیرد، باید متحمل هزینه‌های سنگین‌تری شود چرا که با افزایش تعداد کاربران، هزینه‌های مربوط به سرور نیز افزایش می یابد و باید گفت که با این اتفاق، به نوعی فرد سازنده به جای حمایت، جریمه می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع در حالی است که برنامه‌ای مانند تلگرام، هر اندازه کاربران بیشتری جذب کند صاحب منافع بیشتری خواهد شد.

جلالی تاکید کرد: برای تبدیل شدن به یکی از قدرت‌های جهانی باید صبر کرد و کارهایی را به جوانان سپرد و به آنها اعتماد و باور داشت البته ممکن است در ابتدای هر کاری نقایصی وجود داشته باشد که طبیعی است. اما همه کشورهای موفق نیز از ابتدا چنین وضعی داشتند و با خودباوری به راه‌حل‌های مورد نظر خود دست یافته‌اند.

*لزوم معرفی مزایای شبکه ملی اطلاعات

وی در خصوص نحوه پاسخگویی به مطالبات رهبری در مباحث مرتبط با فضای مجازی بیان کرد: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، نخستین و ریشه‌ای ترین موضوعی است که در مورد مستقل کردن اینترنت در کشورهای موفق می‌توان مورد بررسی قرار داد.

طراح و مدیر پروژه نرم‌افزار سلام ادامه داد: به این منظور باید ابتدا تعاریفی ساده از شبکه ملی اطلاعات ارایه داده و اینگونه مطرح کنیم که با استفاده از این شبکه علاوه بر اینکه پول بیشتری در کشور باقی می‌ماند، ارتباط خود با دنیا را نیز حفظ خواهیم کرد.

به گفته جلالی، شفاف‌سازی و مطالبه‌گری مهمترین اقدامی است که بخصوص رسانه‌ها باید در بحث فضای مجازی انجام دهند همچنین شبکه ملی اطلاعات باید به بیان ساده و نه فنی و تخصصی، به مردم معرفی و مزایای آن به مردم اطلاع‌رسانی شود چرا که بسیاری از افراد به دلیل اطلاعات نادرست و با این تصور که احتمال قطع ارتباطشان با اینترنت جهانی وجود دارد، از راه‌اندازی این شبکه هراس دارند.

وی ادامه داد: در حالی که اینگونه نیست بلکه با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، علاوه بر منظم شدن راه‌های ارتباطی، می‌توان اطلاعات مربوط به خود را در داخل کشور حفظ و نگهداری کنیم. همچنین در این صورت، با صرفه‌جویی اقتصادی می‌توان از تولیدکنندگان محتوا در داخل کشور و سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی حمایت کرد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/YP6LWN


ویدیو مرتبط :
معرفی محبوب ترین شبکه های اجتماعی و پیام رسان در ایران