سرگرمی
2 دقیقه پیش | دانلود بازی اندرویداندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفنهای همراه و تبلتها عرضه مینماید و ... |
2 دقیقه پیش | بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legendsآخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ... |
سوء استفادهی جنسی از کودکان در اینترنت
برترین ها/ اینترنت به یک بخش عادیِ زندگی روزمرهی کودکان تبدیل شده است. جایی که بازی میکنند، دوستان خود را ملاقات کرده و چیزهای جدیدی یاد میگیرند. از طریق اینترنت، دنیای بیرون برای کودکان بیشتر قابل دسترس شده است. اما در عین حال، آنها هم برای دنیای بیرون قابل دسترستر شدهاند. هرجا که کودکان حضور دارند، عدهای نیز هستند که میخواهند برای اهداف جنسی با آنها ارتباط برقرار کنند، افرادی که سادگی و صداقت کودکان را مورد خشونت قرار داده و مرتکب عمل خطرناک آزار و سوءاستفاده از آنها میشوند. چنین جرائمی روزبهروز بیشتر رواج یافته و به شدت رو به افزایش هستند.
الیزابت داهین،دبیر کل سازمان نجات کودکان گفته است:« اینترنت به یک بخش عادیِ زندگی روزمرهی کودکان تبدیل شده است. جایی که بازی میکنند، دوستان خود را ملاقات کرده و چیزهای جدیدی یاد میگیرند. از طریق اینترنت، دنیای بیرون برای کودکان بیشتر قابل دسترس شده است. اما در عین حال، آنها هم برای دنیای بیرون قابل دسترستر شدهاند. هرجا که کودکان حضور دارند، عدهای نیز هستند که میخواهند برای اهداف جنسی با آنها ارتباط برقرار کنند، افرادی که سادگی و صداقت کودکان را مورد خشونت قرار داده و مرتکب عمل خطرناک آزار و سوءاستفاده از آنها میشوند. چنین جرائمی روزبهروز بیشتر رواج یافته و به شدت رو به افزایش هستند.
برای والدین یا دیگر بزرگسالانی که با کودکان زندگی کرده یا در ارتباط نزدیک با آنها کار میکنند، پیگیری اینکه کودکان در فضای آنلاین چه میکنند به نظر دشوار و حتی امکانناپذیر است و در نتیجه محفاظت از آنان نیز مشکل میشود. اما راههای بسیاری برای پشتیبانی و راهنمایی کودکان در اینترنت وجود دارند که مانع از صدمه دیدن آنها یا به دردسر افتادنشان میشوند.
اولین و مهمترین قدم، سهیم شدن با کودکان در تمام فعالیتهای اینترنتی آنها است. به همان اندازه که پرسیدن «امروز تمرین فوتبال چطور بود؟» یا «مدرسه چه خبر؟» عادیست، پرسیدن «امروز در اینترنت چه خبر بود؟» نیز باید طبیعی باشد.
کتاب راهنمای حاضر، گردآوری توصیههایی از روانشناسان کودک، پلیس و روایتهای شخصی کسانی است که مورد آزار و سوءاستفاده قرار گرفتهاند. ما امیدواریم که این کتاب، گفتوگوی بزرگسالان با کودکان، پیرامون خطرات اینترنت را آسانتر کند و در عین حال الهامبخش شما باشد و کمک کند که بخشی از فعالیتهای روزانهی اینترنتی کودکان باشید.
هرچه بیشتر بدانیم، بیشتر در جریان خواهیم بود، و هرچه بیشتر پیرامون سوءاستفادههای جنسی از کودکان که در اینترنت اتفاق میافتد حرف بزنیم، بیشتر خواهیم توانست از کودکانمان محفاظت کنیم.»
کودکان و اینترنت
اینکه کودکان میخواهند با دیگران از طریق اینترنت ارتباط برقرار کنند اساسا طبیعی و مثبت است. آنلاین فضای خارقالعادهای برای یافتن دوستهای جدید و ارتباطات تازه است.
اما لازم است که والدین و دیگر بزرگسالان - و خود کودکان- آگاه باشند که اینترنت خطرهایی نیز دارد. ما به خصوص باید بدانیم افرادی سعی دارند با اهداف جنسی با کودکان ارتباط برقرار کنند و دوست دارند در وبسایتهایی که در میان کودکان محبوب است مکرراً رفت و آمد کنند. کودکانی که ارزیابی ماهیت تماسها برایشان مشکل است، یا از اختلالات ذهنی رنج میبرند، یا از حمایتهای کافی اجتماعی برخوردار نیستند، آسیبپذیرترهستند. با این حال، میدانیم که هر کودکی میتواند هدف سوءاستفاده در اینترنت قرار بگیرد.
ممکن است صحبت با کودکان پیرامون این که در اینترنت چه کار کردهاند و با چه کسی آشنا شدهاند برایمان مشکل باشد. به خصوص که معمولا دانش کودکان در این زمینه بیشتر است و از اصطلاحات و کلمات اختصاریای استفاده میکنند که ممکن است متوجه نشویم. اما مساله این نیست که ما تخصصش را داشته باشیم، مهم این است که بتوانیم رابطهای برقرار کنیم که در آن حرف زدن دربارهی اینترنت مانند حرف زدن دربارهی هر اتفاق روزمرهی دیگر، طبیعی باشد.
امروز کدوم یکی از دوستهات رو توی اینترنت دیدی؟
ما هیچوقت اجازه نمیدهیم کودکانمان در شهر گم شوند. در نتیجه، همین اصل در مورد اینترنت هم صادق است. گرچه اینترنت یک دنیای دیجیتالی است، اما ساکنان آن مردمان واقعی هستند.
عزت نفسِ "خود-عکس" محور
همانطور که در دنیای معمولی، اتفاقها، تماسها و روابط، هویت کودکان را شکل میدهند، در دنیای مجازی هم همان تاثیر را دارند. در دنیای مجازی، شکل دیگری از عزت نفس ابداع شده است: عزت نفسِ "خود-عکس" محور! این اصطلاح، روش بالارفتن اعتماد به نفس و عزت نفس از طریق بازخوردهای عکسهایی که در اینترنت به اشتراک میگذاریم را توصیف میکند، بازخوردهای روشنی مانند تعداد پسندها (لایکها) و پیروان و نظرها. کودکان از سنین خیلی پایین، تاییدها و تصدیقهایی دریافت میکنند که در دنیای واقعی مطابقت با آن بسیار مشکل است. همچنین آنها میپذیرند خود را با معیارهای متداولِ مربوط به عکسها تطبیق دهند؛ به عنوان مثال، ارسال عکس به شکل معینی به منظور دریافت تأیید وحمایت بیشتر.
نیاز به تأیید شدن، نیازی انسانی است که در هر سن و سالی برای مغز مانند اکسیژن روانی کار میکند. کسانی که از اینترنت برای پیدا کردن کودکان و مقاصد جنسی استفاده میکنند، از این نیاز بهرهبرداری میکنند. آنها در مکانهایی که کودکان حضور دارند مکررا رفت و آمد کرده و میدانند که چگونه از میل به تایید شدن در نگاه دیگران که در همهی انسانها وجود دارد، بهرهبرداری کنند.
به جای تعیین قید و بند، صحبت با کودکان پیرامون عزت نفسِ "خود-عکس"محور از این منظر، راه را برای بحث دربارهی این موضوع آسانتر میکند. والدین و دیگر بزرگسالان همیشه الگوی کودکان خواهند بود و کودکان اغلب آنچه که شما انجام میدهید را کپی میکنند و نه آنچه را که میگویید.
با کودک صحبت کنید و از او سوال کنید: یک "لایک" واقعا چه معنایی دارد؟ چه حسی داری اگر هیچ "لایکی" دریافت نکنی؟ چه عکسهایی را پست کنیم و واقعا چه کسانی میتوانند آن را ببینند؟ سعی کنید از خودتان هم این سوالها را بپرسید! این میتواند راه خوبی برای درک بیشتر کودکان باشد.
سوءاستفادهی جنسی در اینترنت چیست؟
خشونت و سوءاستفادهی جنسی از کودکان یعنی هرگونه عمل جنسی که توسط شخص دیگری به یک کودک تحمیل شود. سوءاستفاده میتواند به عنوان فیزیکی و غیرفیزیکی دستهبندی شود. بیشترسوءاستفادههای اینترنتی با نوع غیرفیزیکی آن شروع شده و بعدها از طریق تهدید و حقالسکوت به سوءاستفادهی فیزیکی تبدیل میشوند. یک مثال برای سوءاستفادهی غیرفیزیکی این است که از کودک خواسته شود در مقابل دوربین کامپیوتر ژستهای مشخصی بگیرد. بعضی اوقات این درخواست میتواند تا جایی پیش برود که در حین آنکه فرد متخلف در حال تماشا است، کودکان مجبور به سوءاستفادهی فیزیکی از خود شوند. این عمل را اغلب تجاوز مجازی مینامند تا بدین طریق با تجاوز فیزیکی فرق قائل شوند.
آمادهسازی برای فریفتن کودک یعنی چه؟
اقدام برای دوست شدن با کودک، به خصوص در اینترنت، به منظور سعی در ترغیب وی به داشتن رابطهی جنسی. این عمل در بسیاری از کشورها جرم محسوب میشود.
صرفنظر از اینکه سوءاستفاده فیزیکی بوده یا غیرفیزیکی، کودک مذکور، قربانی خشونت جنسی جدی محسوب میشود و اعمالی از این دست جرم جنایی به شمار میآیند. چه این عمل در اینترنت اتفاق افتاده باشد چه نباشد، پیامدهای آن برای کودک یکسان است.
این عمل چقدر متداول است؟
آمار کشورهای مختلف نشان میدهد که گزارشهای مربوط به بهرهکشی از کودکان برای نمایش جنسی به طورچشمگیری افزایش داشته و جرائم گزارش شده به پلیس، تنها بخش کوچکی از آنچه که اتفاق میافتد، هستند. اگرچه تعداد دقیق آن نامعلوم است، اما تخمین زده میشود که میلیونها تصویر مربوط به سوءاستفاده از کودکان، در اینترنت در حال پخش شدن هستند. این تصاویر، نمایش کودک در حال انجام اعمال واقعی یا شبیهسازی شده را شامل میشوند.
وقتی به گزارشهای ارائه شده به پلیس در رابطه با سوءاستفاده جنسی از کودکان دقت کنیم، تفاوتهای عمدهی جنسیتی قابل مشاهده هستند. در اکثر موارد، قربانی، یک دختر است و آنکه سوءاستفاده میکند یک مرد. البته، نشانههای زیادی وجود دارند که تعداد کمی از خشونتهای جنسی علیه کودکانِ پسر به پلیس گزارش داده میشوند و دادههای قابل مقایسه در مورد مقاربت جنسی تحمیلی و دیگر اعمال جنسی تحمیلی در میان کودکان پسر، تنها در مورد تعداد بسیار کمی از کشورها دسترس است.
چگونه اتفاق میافتد؟
کسانی که برای فر¡
ویدیو مرتبط :
آموزش کودکان برای جلوگیری از سوء استفاده جنسی