سایر
2 دقیقه پیش | جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کندایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ... |
2 دقیقه پیش | ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کردالعالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ... |
ضرورت اهتمام مسئولین نسبت به موضوع امنیت اخلاقی/برای برخورد با هنجارشکنیها قانون داریم
به گزارش خبرنگار قضایی فارس، در ادامه نود و ششمین نشست سخنگوی قوه قضاییه خبرنگار فارس خطاب به اژاهی گفت: رهبر انقلاب امروز در دیدار با فرماندهان ناجا بر اهمیت امنیت اخلاقی تأکید کردند و فرمودند: که گاهی یک نفر قمه میکشد و گاهی برخی هنجارشکنی میکنند و گناه را ترویج میدهند که اهمیت آن اگر بیشتر نباشد کمتر نیست. آیا قانونی برای برخورد با این گونه هنجارشکنان که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند وجود دارد یا نه؟ آیا قوه قضاییه با این هنجارشکنان برخورد میکند؟ و اگر قانونی در این زمینه نداریم چه باید کرد.
اژهای در پاسخ گفت قانون که حتماً داریم برخی موارد هنجارشکنی به صورت علنی و آشکار انجام میشود که نیروی انتظامی وظیفه برخورد دارد و کمابیش هم برخورد میکند.
وی افزود: من بارها گفتهام که ما از اقدامات ناجا که در چارچوب قانون برای برخورد برای هر یک از جرایم ظاهری باشد حتماً حمایت میکنیم و ملت هم قطعاً نیروی انتظامی را حمایت کرده و از آن تشکر میکند.
اگر چنانچه جایی باشد که یک هنجارشکنی علنی و آشکار نباشد در صورتی که نیروی انتظامی یا سایر نهادهای امنیتی مطلع به قوه قضاییه خبر دهند دستگاه قضایی وارد میشود. همانطور که میبینید برخی پروندهها و باندهایی که مطرح شده یا مردم گزارش دادهاند یا سازمان اطلاعات سپاه و قوه قضاییه هم ورود کرده است.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: باید همه مسئولین نسبت به موضوع امنیت اخلاقی اهتمام داشته باشند چرا که اگر هنجارشکنیها گسترش یابد حتماً مشکلات آن از یک اقدام مثل قمهکشی یا عربدهکشی بالاتر است و از درون جامعه را تهی میکند و به فساد میکشاند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: هم قوه قضاییه، هم نیروی انتظامی و هم آحاد ملت خواهان برخورد با این گونه هنجارشکنیها هستند. قانون امر به معروف و نهی از منکر هم به هر نحوی علیرغم اینکه دولت ابلاغ نکرد از سوی مجلس ابلاغ شد و به تصویب رسید.
اژهای گفت: باید همه ناهنجاریها را جدی بگیریم و با آنها برخورد کنیم. ممکن است در پارهای موارد هم ضعف قانونی باشد که اگر نیروی انتظامی جایی احساس میکند که این ضعف قانون وجود دارد باید قوای سهگانه کمک کنند که نقصها برطرف شود.
انتهای پیام/
ویدیو مرتبط :
دیدگاه حضرت علی(ع) نسبت به قانون و قانون مداری