سرگرمی
2 دقیقه پیش | دانلود بازی اندرویداندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفنهای همراه و تبلتها عرضه مینماید و ... |
2 دقیقه پیش | بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legendsآخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ... |
تغییر سبک زندگی و تشدید بدحجابی در جامعه
خبرگزاری دانا/ شکی نیست که رفتارهای اجتماعی ریشه در فرهنگ و پایههای فکری و اعتقادی مردم یک جامعه دارد و متاسفانه تبلیغات و ارائه سبکهای زندگی غربی از طریق فیلمها، فضای مجازی و حتی در صدا و سیما، بدحجابی را تشدید میکند.
اساس اسلام سعادت و نجات آدمی است و باورهای دینی و احکام اخلاقی و فقهی مربوط به پوشش زن نیز با این فلسفه و حکمت حکیمانه صادر شده است.
زن با رعایت حجاب اسلامی، به تهذیب و تزکیه نفس و ملکات نفسانی پرداخته و قرب الهی را فراهم ساخته و زمینه رشد معنوی مردان را هم در اثر حفظ نگاه فراهم میکند.
حجاب از کارکرد اجتماعی نیز برخوردار است، غرایز و التهاب جسمی و معاشرتهای بی بندوبار را کنترل و بر تحکیم نظام خانواده افزوده و از انحلال کانون محکم زناشویی جلوگیری و امنیت اجتماعی را فراهم میکند.
حجاب و پوشش اسلامی و به تبع آن، حفظ نظام خانواده نیز از آن رو ارزش دارند که تامین کننده سعادت آدمی و منشاء قرب الهی هستند.
با توجه به تاکید اسلام بر ضرورت توجه به موضوع عفاف و حجاب و اینکه چه راههایی میتوان برای مقابله با بدحجابی و بیحجابی به کار برد.
«همه عقلای جامعه میدانند در خصوص موارد فرهنگی برخورد صرفا پلیسی جواب نمیدهد» و برخورد صرفا پلیسی با مقوله فرهنگ نه تنها کار را درست نمیکند بلکه سبب میشود ناهنجاریها به لایههای پنهان جامعه بروند و این زخمهای پنهان بالاخره یک زمانی سر باز میکند و کل جامعه را فرا میگیرد.
نباید در رابطه با مسائل فرهنگی در بین مردم ترس ایجاد کرد، باید در این رابطه یک رفتار معقول و متعارفی داشته باشیم. باید برای حل مشکلات فرهنگی از ابزارهای دیگری استفاده شود؛ مثلا برنامههایی تهیه شود و در اختیار شبکههای اجتماعی قرار گیرد و به مردم آموزش داده شود که بد حجابی و یا سایر رفتارهای نادرست فرهنگی، چه آسیبی به خانواده و معنویت جامعه میزند و آنها باید در قبال این آسیبها پاسخگو باشند.
آن رفتاری که میتواند معضلات فرهنگی را از بین ببرد کار فرهنگی است نخبگان و هنرمندان، علما، حوزویان و دانشگاهیان همه باید در تولید برنامههای صحیح فرهنگی کمک کنند و به مردم مسائل فرهنگی را آموزش دهند. امر به معروف و نهی از منکر را باید به روش درست در جامعه پیاده کنیم نه این که این مقوله هم در قالب برخوردهای چکشی قرار بگیرد.
«شکی نیست که رفتارهای اجتماعی ریشه در فرهنگ و پایههای فکری و اعتقادی مردم یک جامعه دارد» و متاسفانه تبلیغات و ارائه سبکهای زندگی غربی از طریق فیلمها، فضای مجازی و حتی در صدا و سیما، بدحجابی را تشدید میکند.
برای رفع بدحجابی و بی حجابی کارهای مقطعی و کوچک پاسخگو نیست ما در این رابطه باید یک افق 10 تا 20 ساله را تعیین کنیم و بر اساس آن پیش برویم و در مسئله حجاب ما وارد یک جنگ تبلیغاتی شدهایم و کسی در این جنگ پیروز است که بتواند سبک خود را هنرمندانهتر ارائه بدهد.
مسئله حجاب کار فرهنگی است که زمانبر و نیازمند وقت و کار زیاد و هزینه است. برای حل این مشکل باید یک برنامه ریزی عظیم فرهنگی داشته باشیم و از مدارس ابتدایی، دبیرستان و دانشگاهها باید کار را آغاز کنیم و همچنین رسانههای ما هم باید عالمانه وارد این موضوع شوند.
وقتی خانمی حجاب خود را رعایت نمیکند به نوعی سایر افراد جامعه را هم به سمت خود می کشاند و اگر او بتواند یک مرد را از راه به در کند مطمئنا هستند کسان دیگری هم که مرد، برادر و یا اطرافیان او را از راه به در کنند. ما باید برای هر رفتاری که در جامعه داریم پیامدهای آن را مورد توجه قرار دهیم.
ایران زن با حجاب و متدین بسیار دارد، ولی این وضع حجاب یک کشور انقلابی و اسلامی نیست و دلیل آن هم این است که به شبهات پاسخ داده نشده است.
ما در عرصه حجاب فقط شعار و سخنرانی داشتهایم و داد و بیداد به راه انداختهایم که همه آنها ظاهری بوده است. ما اگر در این عرصه برنامه داشته باشیم خیلی از خانمهای جامعه ما پذیرای حجاب هستند.
منبع: خبرگزاری دانا
ویدیو مرتبط :
سبک زندگی و طبقات جامعه شناسی