فرهنگی


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

استاندار حلبچه عراق وارد ایلام شد

به گزارش ایرنا، عبدالله محمد به همراه ارکان حسن مشاور وی عصر امروز یکشنبه 26 اردیبهشت وارد استان شده و با مقامات استانداری ایلام دیدار کرد.قرار است استاندار میسان، واسط، ...



فانی: هدایت رشته های مختلف دوره متوسطه اولویت سال تحصیلی آینده است


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا علی اصغر فانی عصر چهارشنبه در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه سراسر كشور و روسای ادارات كشور كه در اردوگاه آموزشی شهید باهنر برگزار شد، اظهار كرد: نقشه راه سند تحول بنیادین در سال 93 آماده شد و امسال پس از گذشت دو سال اجرای نظام مند و متوازن، این سند بر اساس نقشه راه عملیاتی شد.
وی افزود: مساله اساسی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده (96-95) استقرار پایه دهم و هدایت تحصیلی دانش آموزان در شاخه ها و رشته های مختلف دوره متوسطه است.
فانی گفت: آموزش و پرورش دارای 40 میلیون مخاطب اصلی است و به لحاظ كمی و كیفی قابل مقایسه با هیچ دستگاهی نیست و به همین جهت اثرگذارترین دستگاه در مقایسه با دیگر دستگاه ها به شمار می آید و از این رو باید از تلاش همه معلمین و فرهنگیان در این عرصه تشكر كرد.
وی بیان كرد: خط مشی آموزش و پرورش در حال حاضر رسیدن به نظارت جمعی در اتخاذ تصمیمات و برنامه هاست كه نتیجه این هماهنگی ها علی رغم زمان بر بودن باعث هم افزایی برنامه های دستگاه تعلیم و تربیت می شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: معاونت و سازمان های مختلف در این وزارتخانه باید نسبت به تنظیم برنامه های خود در سال تحصیلی آینده براساس نقشه راه سند تحول بنیادین اقدام كنند و پس از آن آموزش و پرورش هیچ برنامه ای را بدون در نظر گرفتن بخش هایی از سند تحول بنیادین اجرا نخواهد كرد.
فانی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، گفت: اقتصاد مقاومتی علاوه بر تكلیف عمومی كه برعهده همه دستگاه های دولتی و غیردولتی است یك تكلیف دیگر نیز بر اساس فرهنگ سازی به دوش دارد كه به عنوان یكی از ساحت های شش گانه تربیت با عنوان ساحت زیست حرفه ای و اقتصادی به آن پرداخته می شود و در آن دانش آموز باید در طول مدت تحصیل با كسب كار، مهارت های حرفه ای و مبانی اقتصاد آشنا شده تا بتواند یك عنصر مفید در جامعه تقلی شود.
وی به درس های جدیدی كه به پایه دهم متوسطه اضافه شده اشاره كرد و افزود: این مواد درسی می تواند بخش زیادی از خلاهای نظام آموزشی را پر كند و به دانش آموز تربیت برای زندگی كردن را بیاموزد و در این مسیر ضرورت آماده سازی معلمان از لحاظ مبانی علمی در قالب كلاس های آموزشی به صورت مجازی و حضوری ضرورت اساسی دارد.
وزیر آموزش و پرورش كار هدایت تحصیلی دانش آموزان را بسیار پیچیده و مهم خواند و افزود: آینده دانش آموزان در گرو انتخاب درست شاخه و رشته تحصیلی و دراین راستا دانش آموزان ، اولیا، مدیران مدارس، كارشناسان مشاوره در ادارات، مناطق و استان ها باید براساس چهار عامل استعداد، علاقه، نیاز جامعه و امكانات آموزش و پرورش عمل كنند و لزوما این چهار عامل در یك راستا نیستند و همین موضوع كار هدایت تحصیلی را با دشواری بیشتری مواجه می كند.
وزیر آموزش و پرورش به جلسه شورای عالی اشتغال كه روز گذشته با حضور رئیس جمهوری برگزارشد اشاره كرد و افزود: هدف این شورا تا پایان برنامه ششم توسعه رسیدن به تحصیل 46 درصد دانش آموزان در شاخه های فنی و حرفه ای و كار و دانش است و دلیل آن این است كه فارغ التحصیلان این رشته ها می توانند سریعتر با نیاز جامعه به اشتغال برسند و راهی برای مبارزه با بیكاری به عنوان یك سیاست مورد استفاده جامعه و دولت ها قرار گیرد.
وی گفت: اگر به فكر توسعه واقعی كشور هستیم چاره ای غیر از توزیع متوازن در رشته و شاخه های كار و دانش و فنی حرفه ای وجود ندارد و حتی باید به این سمت حركت كنیم كه هر دانش آموز رشته های نظری نیز در دوره تحصیلی خود یك مهارت فنی فرا گیرد.
فانی با بیان اینكه در بسیاری از كشورهای دنیا تجهیز هنرستانها به عهده دو بخش صنعت و تجارت است گفت: باید پیش نویس قانونی توسط آموزش و پرورش و به طور اخص در معاونت آموزش متوسطه تنظیم شود كه بتوان پس از تصویب آن در هیات دولت این اقدام مهم را به وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت محول كرد تا آنها نیز بتوانند از ظرفیت نیروی انسانی فنی فارغ التحصیلان این رشته ها در پیشبرد كارهای صنعتی خود بهره برند.
وی افزود: برای هدایت تحصیلی نظام مند و منسجم نیازمند نرم افزارهای مناسبی هستیم كه این كار باید در مركز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش و در مدت زمان كوتاهی آماده شود مورد استفاده قرار گیرد.
فانی با بیان اینكه ارتقاء مدیریت آموزشگاهی یكی از برنامه های آموزش و پرورش دولت یازدهم است بیان كرد: برنامه تعالی مدیریت در دوره متوسطه و برنامه تدبیر در دوره ابتدایی با همین نگرش اجرایی شده است و باعث دستاوردهای خوبی هم شده و امید است با ارتقاء سطح علمی مدیران در مدارس بتوان ارتقاء كیفیت آموزش و پرورش را موجب شد.
فراهنگ**1417**1027

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
انتخاب رشته و هدایت تحصیلی