کلاهبرداری در کانال تلگرامی بانک‌ها!


رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به مطلب فوق گفت: ایجاد کانال های تبلیغاتی در شبکه اجتماعی تلگرام روز به روز در حال افزایش است. کانال هایی که برخی جعلی بوده و احتمالاً با هدف کلاهبرداری از هموطنان ایجاد می شوند.

سرهنگ دوم علیرضا آذردرخش ادامه داد: در جدیدترین نمونه، افراد سود جو اقدام به ایجاد کانال تبلیغاتی از جانب برخی از بانک ها نموده اند و از کاربران فضای مجازی درخواست دارند جهت دریافت سود های بیشتر، افتتاح حساب و برخی موضوعات از این قبیل، به آدرس داده شده مراجعه نمایند. در واقع کاربر را به سایت جعلی فیشینگ راهنمایی می کنند.

وی افزود: احتمال اینکه در برخی از این کانال ها، تبلیغاتی با عنوان”دریافت نرم افزار موبایل بانک” دیده شود متصور است که معمولا این تبلیغات آلوده به بدافزار بوده و کاربران وقتی اقدام به دریافت نرم افزار می کنند، ویروسی مخرب با هدف سرقت اطلاعات بانکی برای آنها ارسال خواهد شد. در واقع بدافزارها به عنوان فایل ضمیمه و تحت عنوان نرم افزار موبایل بانک به سیستم کاربر نفوذ کرده و چون این بدافزار بسیار شبیه به نرم افزار موبایل بانک می باشد جای هیچ گونه شک و تردیدی برای کاربر باقی نمی ماند.

این مقام مسئول در توصیه به کاربران فضای مجازی گفت: هموطنان عزیز برای مشاهده صفحات بانکی و دریافت نرم افزار های مورد نیاز همچون موبایل بانک و… و یا عضویت در کانال اصلی مر بوط به بانک به آدرس رسمی بانک مورد نظر مراجعه نمایند.

سرهنگ آذردرخش تاکید کرد: کاربران عزیز از کلیک کردن و یا مراجعه به لینک های مشکوکی که در سایت ها و شبکه های اجتماعی مختلف ارائه شده جدا خودداری نمایند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در انتها خواستار نظارت بیشتر مسئولین بانک مرکزی در خصوص کانال های تبلیغاتی منتسب به بانک ها شد.

وی در نهایت واز هموطنان عزیز درخواست کرد: هر گونه مورد مشکوکی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی قسمت ثبت گزارش مردمی با ما در میان بگذارند.


ویدیو مرتبط :
کانال تلگرامی مازیار فلاحی