سرگرمی


2 دقیقه پیش

دانلود بازی اندروید

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، (به انگلیسی: Android) یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها عرضه می‌نماید و ...
2 دقیقه پیش

بازی اکشن-ماجرایی اسطوره های کوچک/ Pocket Legends

آخرین خبر/ Pocket Legends یکی از جذاب ترین بازی های آنلاین اکشن و سرگرم کننده برای سیستم عامل اندروید است. باید اشاره کرد که این بازی، اولین و بهترین بازی کمپانی MMO است که موفقیت ...



حرکت به سوی تفریح


حرکت به سوی تفریحخراسان/ انسان های سالم، زندگی های سالم و متعادلی دارند. آرامش و لذت را در درون خود احساس می کنند. می دانند از زندگی چه می خواهند، دنیا را شناخته اند و قدر و ارزش خود را می دانند. معتقدند باید فرصت کوتاه عمر را غنیمت شمرد و از آن به خوبی استفاده کرد. می توان بر زندگی انسان های سالم و متعادل نام زندگی معنوی گذاشت. یکی از راهکار های عملی که حضرت رئوف به دوستداران خود توصیه می کنند، این است که تمام وقت خود را به کار نگذرانند و وقتی را هم برای تفریح و تنوع بگذارند.
امام رضا(ع): خود را با کار مداوم خسته نکنید و برای خود تفریح و تنوع قرار دهید.
بحارالانوار، ج 78، ص 34
شما در شمار کدام انسان ها هستید؟ کسانی که صبح تا شب در حال تلاش و کار هستند یا کسانی که هر از گاهی به تفریح هم می روند؟ یا هیچ کدام؟ یا اصلا تا به حال به این موضوع فکر نکرده اید؟ به این معنا که هر وقت شد می روید تفریح وگرنه سرتان به کار خودتان گرم است؟
باید کمی خودمان را مرور کنیم تا ببینیم می توانیم از مصادیق کسانی باشیم که زندگی معنوی دارند یا خیر؟
تمرین می کنیم:
مقدمه اول: به پرسش های پاراگراف پیشین، پاسخ دهید. آیا در میان پاسخ های مطرح شده، پاسخی متناسب با وضعیت خود دارید؟ اگر ندارید، علت آن چیست؟ آیا این موضوع برای شما مهم نیست. اگر این گونه است یا اگر از پاسخ هایی که در بالا نمونه هایی از آن آورده شده است، مواردی با شرایط شما انطباق دارد که با حدیث و توصیه حضرت منافات دارد، باید حتما گامی برای ایجاد تغییر در خود بردارید.
مقدمه دوم: در حدیث رضوی فرض اولیه آن است که مخاطب اهل کار، تلاش و کوشش است و خیلی هم در این امر پشتکار دارد؛ بنابراین حضرت برای ایجاد تعادل و توجه دادن او به امور دیگر توصیه کرده اند که زمانی را هم برای تفریح در نظر بگیرد.
1- با طرح دو مقدمه بالا تمرین هایمان را آغاز می کنیم:
برنامه روزانه شما معلوم و روشن است؟ اگر نیست، فرصت های زیادی را از دست می دهید. این قضیه انکارپذیر و تعارف بردار نیست. انسان های موفق و مؤمنان متعادل، زندگی منظم، برنامه ریزی شده و هدفمندی دارند، زندگی بدون برنامه و هدف تنها بر رویاهای دست نیافتنی و از دست دادن فرصت های طلایی بنا می شود و هیچ نتیجه ای در پی ندارد. داشتن برنامه به معنای سخت انجام دادن کار و یا اضافه کردن کاری به کارهایتان نیست. برنامه ریزی ساده ای داشته باشید به این معنا که بدانید امروز و روز های پیش رو مهم ترین کارهایتان چیست؟ اولویت را به چه کار هایی می دهید؟ این کار های اولویت دار و مهم کدام یک از نظر زمانی ضروری اند؟ کار های با اولویت پایین تر کدامند؟ کدام یک غیر ضروری اند؟ این موارد را تعیین کنید. به گونه ای که هر لحظه و در هر شرایطی از شما کار های «مهم و ضروری»، «مهم و غیر ضروری»، «غیرمهم و ضروری» و «غیر مهم و غیرضروری» را بپرسند به سرعت بتوانید مصادیق را روشن کنید.
2- با تعیین این 4 دسته، با خودتان پیمان ببندید که اجازه ندهید کار های کوچک، غیرضروری و غیر مهم یا اتفاقات معمولی و برنامه ریزی نشده مثل ملاقات های غیر ضروری و ... در انجام کار های مهم و ضروری خللی وارد کند. در ضمن به خاطر بسپارید که با خود پیمان بسته اید و عهد شکستن در مرام انسان هایی که می خواهند از الگوی زندگی معنوی پیروی کنند، نیست.
3- به فهرست کار های دسته بندی شده تان نگاهی بیندازید. آیا در میان اوقات روز، هفته یا ماه زمانی را برای تفریح هم در نظر گرفته اید؟ چرا؟ چرا بلی؟ چرا خیر؟ اگر بلی. در چه زمانی و به چه روشی به آن می پردازید؟ و اگر خیر. دلیل آن چیست؟ اگر دلیل تان کار های زیادی است که دارید، بدانید که شیوه شما چندی نمی پاید که آسیب های خود را نشان خواهد داد، هم در زمینه مسائل روانی و فردی و هم در ارتباط با خانواده و دوستان و هم در ارتباط با همکاران و رقبا و رفقای کاری تان.
4- کاغذ و قلمی بردارید. اگر بخواهید متناسب با شرایط خود تفریحی در نظر بگیرید، چه می کنید؟ به کجا می روید؟ چه کاری انجام می دهید؟ با چه کسانی؟
5- تفریحی را انتخاب کنید که با شرایط فکری، فرهنگی و مذهبی شما سازگار باشد و بیشترین لذت را از آن ببرید. فکر و حرف کار را کنار بگذارید. خودتان را هم گول نزنید و در شرایط تفریح از آغاز کار دیگری سخن نگویید و طرح کار دیگری را نریزید!
6- نزدیک ترین زمان ممکن و ساده ترین تفریح ممکن را برای خود وخانواده همین الان تعیین کنید و به آن پایبند باشید.
7- اگر زمان زیادی گذشت و صفحه کاغذتان خالی ماند، فکری به حال خود بکنید. در زندگی باید نشاط و تفریح و انرژی داشته باشید. با فردی خبره مشورت کنید تا زودتر به زندگی خود رنگ معنویت بپاشید.


با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خراسان


ویدیو مرتبط :
تبلیغ بامزه ی پنیرپاندا - تفریح ما-Tafrihema.ir - وب سایت تفریح ما