گردشگری
2 دقیقه پیش | بازگشایی اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ نیاورانبه مناسبت روز جهانی موزه اتاق لباس های محمدرضا پهلوی در کاخ اختصاصی نیاوران بازگشایی می شود.به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران این اتاق پس از یک دوره تعمیرات ... |
2 دقیقه پیش | سه اثر جهانی در خوزستان بدون زیرساخت گردشگریخوزستان سه اثر ثبت جهانی دارد. چغازنبیل؛ شهر تاریخی شوش و سازه های آبی شوشتر اما برای هیچ کدام از این میراث جهانی زیرساخت های گردشگری مناسبی تدارک دیده نشده است.استان ... |
فرودگاه های کشور به دنبال رقابت پذیری هستند
اکنون در فرودگاه های ایران در راستای رقابت با فرودگاه های دنیا٬ به مسافران تجهیزات نوین، خدمات و امکانات مناسبی ارایه می شود.
"مدیرکل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران"به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، میرسعید صفی نیا با اشاره به برنامه های سال جاری اداره کل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی اظهار داشت: برنامه امسال مازاد بر مطالبات قراردادهای سال گذشته تدوین شده است به طوری که اعتباری به میزان 100 میلیارد تومان در قالب سرمایه ای و 45 میلیارد تومان هزینه بهسازی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در سال جاری 26 پروژه جدید تعریف و اعتبارات مورد نیاز آن تعیین شده و مقدار جذب آن هم مشخص شده است. موافقتنامه های آن را آماده کردیم و به زودی به دفتر تشکیلات بودجه و هیات مدیره ارائه داده و پس از دریافت مصوبه هیات مدیره احتمالا از ابتدای خرداد ماه، پروژه های جدید را آغاز می کنیم.
صفی نیا با بیان اینکه در سیستم هوانوردی ایران تجهیزات ناوبری به سه گروه فرکانسی، بصری و مارکینگ تقسیم بندی می شوند، گفت: تجهیز سیستم های ناوبری هوایی بصری و مارکینگ برعهده اداره کل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی است که در این راستا پروژه ها یی تعریف شده که شامل 5 سیستم روشنایی باند برای 5 فرودگاه کشور، 3 سیستم پرشن اپروچ برای 3 فرودگاه کشور، 20 موتور برق دیزل ژنراتور برای 10 فرودگاه کشور و نصب و راه اندازی 50 ترانس و 50 بریکر برای 10 فرودگاه کشور می شود.
مدیرکل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها همچنین در خصوص اجرای برخی پروژه ها در فرودگاه ها، اظهار داشت: نصب و اجرای کل ساینینگ در بخش های مختلف 10 فرودگاه بین المللی حدود 900 میلیون تومان در برداشته که این طرح در فرودگاه بین المللی اصفهان خیلی موفق بود. اکنون شرکت فرودگاه ها به دنبال ارایه خدماتی است که در فرودگاه های مطرح دنیا به مسافران داده می شود.
به گفته صفی نیا فرودگاه ها در دنیا برای ارایه خدمات خوب، پول خوب دریافت می کند و ما اگر بتوانیم این را نهادینه کنیم که صنعت هوانوردی در دنیا گران است، به یقین می توانیم خدمات فرودگاهی را ارتقا داده و در قبال آن نیز وجه مناسب دریافت کنیم.
وی با بیان اینکه اداره کل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی وظیفه ارایه خدمات به مسافران در لندساید را بر عهده دارد، گفت: ارایه خدمات و تامین تجهیزات ترمینال ها که در سال گذشته انجام شد، در سال جاری هم ادامه دارد و در تلاش هستیم تا پایان سال 95 تمام فرودگاه های بین المللی ایران تجهیز شده و زمینه ارایه خدمات فرودگاهی در آنها فراهم شود.
مدیرکل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها در پاسخ به این سوال که ایران در ارائه خدمات فرودگاهی چه جایگاهی در رنکینگ جهانی دارد، گفت: اکنون در فرودگاه های ایران در راستای رقابت با فرودگاه های دنیا، به مسافران تجهیزات نوین، خدمات و امکانات مناسبی ارایه می شود.
وی بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ استفاده از امکانات برای حضور در عرصه رقابت با فرودگاه های جهان تاکید کرد و اظهار داشت: در این زمینه بسیاری از مسافران از حقوق مسافری خود اطلاع ندارند و یا اصلا نمی دانند چنین حقی وجود دارد و برخی نیز بیش از حقوق مسافر انتظار دارند که در این راستا باید حقوق مسافر را ابتدا به کارمندان فرودگاه ها آموزش و سپس این اطلاعات را در اختیار مسافران قرار داد.
صفی نیا تصریح کرد: سال گذشته در این حوزه دوره های آموزشی با موضوعات آشنایی با حقوق مسافر، برخورد عوامل تسهیلات فرودگاهی با مسافر و روانشناسی مسافر برگزار شد و بازخوردهای خوبی نیز به همراه داشت.
مدیرکل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی اظهار امیدواری کرد؛ دوره های آموزشی در سال جاری به طور گسترده برگزار شود.
وی همچنین در خصوص حضور شرکت های خارجی و انعقاد تفاهمنامه با آنها گفت: ورود شرکت های خارجی به ایران سبب تکاپوی بیشتر شرکت های داخلی برای همگامی با شرکت های مختلف دنیا می شود و به یقین انعقاد تفاهمنامه ها و قراردادها برای فرودگاه ها مطلوب خواهد بود.
وی بیان کرد: در این تفاهم نامه ها تامین سیستم روشنایی باندها و موتور ژنراتور مطرح شد تا فرودگاه های ایران از استانداردهای روز دنیا بهره مند شود و در همین راستا چهار قرارداد سیستم لایتینگ و ناوبری بصری با یکی از شرکت های فرانسوی منعقد شد.
صفی نیا انعقاد تفاهم نامه ها و قراردادها با هیات های خارجی در حوزه تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی را موثر خواند و گفت: بخشی از این تفاهمنامه ها شامل تجهیزاتی نظیر روشنایی باند، موتور ژنراتور، ناوبری بصری، نیروگاه ها، ساینینگ ایرساید می شود که اجرای آن می تواند فرودگاه های ایران را با فرودگاه های دنیا همگام سازد.
ویدیو مرتبط :
بهبود 9 پله ای اقتصاد ایران در شاخص رقابت پذیری