سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



استاددانشگاه جرج تاون: آمریكا غلام حلقه به گوش سران اسراییل است


پیلار كه سابقه 28 سال كار در سازمان مركزی اطلاعات آمریكا (سیا) را در كارنامه شغلی خود دارد، در مقاله ای در پایگاه اینترنتی كنسرسیوم نیوز نوشت: با وجود آنكه ایران، بر خلاف عربستان و كشورهای حوزه خلیج فارس كه نامشان در قانون روادید قلم گرفته شده است، هیچ ارتباطی با داعش و جهادیون سنی ندارد، كنگره آمریكا با دستاویز قرار دادن فعالیت های تروریستی داعش برای جلوگیری از سفر به ایران، همچنان غلام حلقه به گوش سران اسرائیل و نومحافظه كاران است.
پیلار با اشاره به برنامه معافیت از روادید كه در قالب قانون بودجه 2016 به امضای رئیس جمهوری آمریكا رسید، گفت كه این برنامه به طور غیرمستقیم بر منافع اقتصادی ایران تاثیر می گذارد. 'جان كری' وزیر خارجه آمریكا در نامه ای به همتای ایرانی اش خاطر نشان كرد كه دولت (اوباما) از اختیارات معافیت و سایر ابزار قانونی استفاده خواهد كرد تا مانع از نقض شروط مربوط به تخفیف تحریم ها در توافقنامه هسته ای به واسطه مقررات جدید روادید شود.
وی افزود، طبق این قانون، افرادی كه به ایران، عراق، سودان و سوریه سفر كنند، مشمول سفر بدون روادید به آمریكا نخواهند شد. یادآوری این مساله كه ربایندگان هواپیماهای آمریكایی در حملات 11 سپتامبر 2001 اهل كجا بودند، نشان دهنده سوء جهت گیری این قانون است.
وی در پاسخ به این سوال تصریح كرده است كه پانزده نفر از این ربایندگان تبعه عربستان، 2 نفر تبعه امارات عربی متحده، یك نفر از مصر و یك نفر از لبنان بودند.
آنهایی كه حادثه تیراندازی سن برناردینو را آفریدند نیز پاكستانی تبار بودند. الگوی تروریست های گذشته برگرفته از عربستان، پاكستان و امارات عربی متحده است و جالب اینجاست كه نام هیچ یك از این كشورها در این قانون نیامده است. ایران دیگر در فعالیت های برون مرزی كه زمانی باعث شده بود در فهرست كشورهای حامی تروریست قرار بگیرد، دخالتی ندارد.
به گفته پیلار، این قانون نشان دهنده برخورد متفاوت آمریكا با شهروندان مختلف به خاطر پیشینه های اخلاقی آنهاست. افزون بر این، مساله احتمال نقض توافقنامه هسته ای امضا شده با ایران نیز مطرح است. در صورتی كه دولت آمریكا از اختیارات خود در اجرای این قانون استفاده نكند، كاملا این احتمال وجود دارد كه تجار اروپایی و آسیایی (مقیم آمریكا) از سفر به ایران خودداری كنند. تبعات اقتصادی این قانون برای ایران كه قراردادهایی را با شركت های خارجی امضا كرده است، جدی و خطرناك است.
وی با اشاره به تاثیر گسترده این قانون بر آینده توافقنامه هسته ای ایران، گفت، ایران نه تنها در زمینه برنامه جامع اقدام مشترك، بلكه در زمینه توافقنامه موقت، سابقه پیروی و اطاعت در كارنامه خود دارد و این به آن معناست كه ایران از بیش از دو سال پیش از مفاد توافقنامه پیروی می كند. سخنان رهبر عالی ایران نشان می دهد كه او اجازه نخواهد داد تندروها توافقنامه هسته ای را نابود كنند.
پیلار خاطر نشان كرد، جناح های سیاسی در واشنگتن به شدت تحت تاثیر دولت خارجی هستند كه تمام هم و غم خود را صرف نابود كردن این توافقنامه كرده است. آنها حتی پس از تصویب توافقنامه نیز درصدد نابود كردن آن هستند.
وی از تلاش برای مرتبط كردن سایر فعالیت های ایران به توافقنامه هسته ای به عنوان بخشی از برنامه نابودی این توافقنامه یاد كرد و گفت، آزمایش موشك بالستیك یكی از این موارد است كه هیچ ارتباطی با تعهدات ایران در چارچوب این توافقنامه ندارد. ایران در منطقه ای زندگی می كند كه از داشتن موشك بالستیك گریزی نیست. تا زمانی كه این توافقنامه جاری و ساری است، هیچ كلاهك هسته ای روی هیچ یك از موشك های ایران نصب نخواهد شد.
شبد** 1088**1565

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
‫اردوغان، غلام حلقه به گوش اسراییل !‬‎