سایر
2 دقیقه پیش | جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کندایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ... |
2 دقیقه پیش | ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کردالعالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ... |
سازمان بهداشت جهانی: ابولا به صورت کامل مهار شده است
امروز و طی خبری سازمان بهداشت جهانی به صورت رسمی اعلام کرده که اپیدمی ابولا خاتمه یافته؛ ویروسی که ظرف دو سال بیش از ۱۱.۰۰۰ نفر را در غرب آفریقا به کام مرگ کشاند. نهاد یاد شده این خبر را در کنفرانسی در شهر ژنو رسانه ای نموده و مسئولان آن اظهار داشته اند اکنون ۴۲ روز از آخرین کشف یک مورد ابتلا به این ویروس در کشور لیبریا (آخرین کشوری که ابولا در آن همه گیر شد) می گذرد.
سازمان بهداشت جهانی در این رابطه می گوید: «امروز سازمان بهداشت جهانی، موسوم به WHO، موفق شده است آخرین نشانه های شیوع ابولا در لیبریا را نیز مهار نماید و تمامی زنجیره های انتقال آن در غرب آفریقا را از بین ببرد.»
ویروس مورد اشاره فقط در لیبریا سبب مرگ ۴.۸۰۹ نفر شد، کشور مذکور در سوم دسامبر ۲۰۱۵ آخرین افراد مبتلا به آن را تحت درمان قرار داد و پس از آن نیز مورد ابتلای جدیدی رویت نگشت. البته “بان کی مون”، دبیر کل سازمان ملل، هشدار داده که ممکن است غرب آفریقا دوباره و در آینده با یک اپیدمی تازه درگیر شود؛ لیبریا تا پیش از این دو بار دیگر نیز با این ویروس به مبارزه پرداخته و آن را مهار کرده، ولی مدتی بعد شیوع مجددش رقم خورده.
آخرین باری که ویروس ابولا فراگیر شد باز می گردد به دسامبر ۲۰۱۳ و بلافاصله پس از این اتفاق شاهد یک بحران در عرصه بهداشت جهانی بودیم، که بر اثر آن ۲۸.۰۰۰ نفر دچار یک بیماری مرگبار گشتند.
ویروس یاد شده از طریق مایعات مرتبط به بدن انسان انتقال پیدا می کند و سبب تب، حالت تهوع، اسهال و در نهایت خون ریزی داخلی شده و دست آخر منجر به مرگ می گردد. ناگفته نماند در آخرین فراگیری ابولا بیشتر تلفات و موارد آلودگی مرتبط می شد به سه کشور لیبریا، سیرالئون و گینه؛ اکنون سازمان بهداشت جهانی می گوید این بیماری بسیار کشنده تر از همیشه ظاهر شده و آنها از اشتباهاتی که در مهارش صورت داده اند درس هایی مهم گرفته اند.
این سازمان باور دارد که نهادهای مربوطه و حتی خود WHO در واکنش اولیه شان نسبت به فراگیر شدن ویروس کند عمل نموده اند و برای اینکه در دفعات بعدی فجایعی تا این حد عمیق رخ ندهد اصلاحاتی جدی صورت گرفته.
منبع: Yahoo
برچسبها:ابولابیماری ابولاسازمان بهداشت جهانیعلائم ابولاویروس ابولا
اشتراکگذاری:
ویدیو مرتبط :
تایید تاثیر واکسن ابولا توسط سازمان بهداشت جهانی